VORES TØRRELOFT

IG Hashtags enhver interiørelsker skal følge

12. august 2015
 photo NM_zps0emify8d.jpgPhotocredit: NorthModern

Så er det snart Bolig og Design messetid igen og jeg skal desværre ikke til en eneste af dem pga. afsindig travlhed de næste par dage og så også fordi jeg skal på ferie. Men det holder mig ikke fra, at blive inspireret af de mange kreative mennesker, som skal udstille deres talenter og nye varer ved disse messer. Jeg modtager i øjeblikket rigtig mange mails med “Hej ses vi til Northmoderen…” og “Hej kom forbi stand nr. 35… og drik en kaffe“.  OG jeg bliver DRØN ærgerlig hver gang, kan jeg godt fortæller jer! Fordi UHH hvor jeg bare elsker, at blive fodret med andre menneskers kreative hjerner og tænkning! Jeg synes det er enormt rørende, at få indblik i designprocessen og tankerne bag de enkelte produkter. Der er jo mange små og upcomin’ designere, som har lagt så meget kærlighed, tanker og arbejde i sine værker. Jeg bilder mig selv ind, at det må pille ved enhvers hjerte, som har kæmpet for deres eget projekt. Og det er uanset, om det er den nye innovative multifunktionelle stol i chrom eller en graviditet eller en eksamensopgave! Det er stort, at fremvise noget man har skabt. Med det sagt, så er der jo også VIRKELIG mange af de “store drenge” på messerne, bl.a.House Doctor, MUUTO, Blomingville, H.Skjalm P., NOMESS Copenhagen… ikke dermed sagt, at de også piller ved mit interiørhjerte. Fordi det kan jeg love jer for, at de kan 😉

Jeg har herunder samlet 4 af de kommende messer, både danske og udenlandske. Udover at følge de respektive IG profiler og deres hashtags for at få et indblik i det “nyeste nye” – så er et tip også at kigge på profilernes tags  😉

Enjoy…


 

NorthModern ber af stablen i denne uge i Bella Centeret, helt præcist d.13-15 August. Her vil man kunne få sig nogle sneak peeks af skandanaviens største og mest talentfulde kunstnere og designere.

IG: @Northmodern

Hashtags: #northmodern, “northmodern2015


Formland er en Danmarks største interiør messer, med mere end 500 udstillere – og den går jeg lige nøjagtigt glip af grundet arbejde, tiltrods for gratis invitation, transport og forplejning (pffff). Messen afholdes fra d. 13-16 august.

IG: @formland_official

Hashtags: #formland #formland2015


ShowUp i Amsterdam og er klart også værd at have med på en kigger. Messen afholdes fra d. 23-24 august.

IG: @showup_event

Hashtag: #showupevent


Maison & Objet er en af mine favorit messer – uden nogensinde at have været med til den. Den afholdes i Paris d. 4-8 september. Messen er vidt internationalt repræsenteret, så man vil uden tvivl få et ganske unikt billede af tidens trends, på tværs af kontinenter.

IG: @Maisonetobjet 

Hashtags: #maisonetobjet #mainsonetobjet2015


 

 

 • Reply
  Katarina Natalie
  12. august 2015 at 21:56

  Træls du ikke kommer med!

  Jeg har aldrig været på Northmodern, men kigger en tur derover på lørdag, så håber det lever op til forventningerne 🙂

  Katarina //
  http://katarinanatalie.dk/blog

 • Reply
  Lea
  14. august 2015 at 7:20

  Det er nok værd at nævne at Formland er en fagmesse, hvor der kun er adgang med CVR-nummer. Man kan selvfølgelig altid følge dem på IG alligevel

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   14. august 2015 at 15:42

   Nu var det netop også kun IG det omhandlede :p

Leave a Reply