VORES TØRRELOFT

Reklame: Nyt Gulv- / VægTæppe Fra MURUMURU Cph

26. september 2016

Reklame Gave fra MuruMuru

mm2mm4mm6 mm3 mm1

Jer der har fulgt med på IG siden foråret husker måske mit smukke sengetæppe fra MURUMURU Cph. – aldrig er min PB-indbox blevet oversvømmet med så mange spørgsmål angående det. Og jeg kan godt forstå det, fordi det er simpelthen noget af det lækreste og smukkeste, som ligefrem gør det til en fornøjelse at redde sengen om morgenen :p

Jeg har nu fået fingrene i MURUMURU’s nyeste skud på stammen, nemlig det håndvævende gulvtæppe “Mineiro Rug Quadrado“. Tæppet er ligesom mit sengetæppe vævet i Brasilien og så er det vævet i 100% genbrugs bomuld (typisk fra t-shirts). Tæppet måler 150×150 cm og er lanceret i forskellige farver, hvor mit er er sort/hvidt. Tæpperne kommer løbende på hjemmesiden, så hvis du er ivrig/utålmodig så opfordrer de 2 søde ejere til at man skriver på info@murumuru.dk 🙂

Jeg har endnu ikke helt besluttet om jeg vil bruge tæppet som gulvtæppe eller som vægtæppe (I kan se det anvendt som gulvtæppe på MURUMURU’s hjemmeside). Jeg valgte naturligvis den “besværlige” løsning først og hængte det op på væggen. I næste uge kan det komme ned og ligge 😉 Jeg deler et billede til den tid! Men faktisk er tæppet så lækkert, at man også sagtens kan bruge det som pyntetæppe på sengen. Sooo many options…..

 • Reply
  Maja
  28. september 2016 at 12:50

  Hej Juila. Sikke et fint tæppe! Hvordan har du monteret det på væggen? Banker man små søm i øverst? Kh Maja

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   29. september 2016 at 10:30

   Jeg har banket 4 almindelig søm i væggen. Tæppet vejer jo en lille smule – så jeg ville lige være sikker at det ikke faldt ned. Man kunne alternativt sy en lidt kraftig pind/bambuspind fast i toppen og komme en snor på. Så behøver man kun at slå ét søm op 🙂

Leave a Reply