VORES TØRRELOFT

favorit Produkter på Badeværelset

26. september 2016

Reklame indlæg indeholdende affaliate link.

image image image

Jeg forsøger så vidt muligt at bruge produkter, som ikke indeholder for meget kemi – lidt skal der dog til… så helt undgår jeg nu ikke:)

Senest har jeg haft 2 produkter på prøve fra danske Juhldal. De både pynter (erkendt vigtigt!), er velduftende (kun håndsæbe dufter) og så er de virkelig lækre. Det drejer om produkterne Natursæben og Wonderlotion. Jeg er faktisk blevet så begejstret for dem at jeg lige har bestilt dem hjem i “normal størrelse” til håndvasken.

Juhldal har godt og vel 40 års erfaring i anvendelsen af urteekstrakter og naturlige koldpressede olier i hud- og hårplejeprodukter. Produkterne fremstilles uden parabener, unaturlige farver, miniralske olier og så bliver de aldrig testet på dyr!

à propos badeværelset…så fik jeg i sidste uge endelig bakset indlægget “Tip: Planter Til det mørke Badeværelse“sammen 😉

    Leave a Reply