VORES TØRRELOFT

Bæredygtige Hylder fra We Do Wood

24. september 2016
ww4Photocredit: We Do Wood
ww3Photocredit: We Do Wood
ww2Photocredit: We Do Wood

Danske We Do Wood barsler med en lille nyhed her til oktober, nemlig; “Loop Shelf” som er en smuk hylde udført i bambus, med ophæng i enten sort eller messing.

Loop Shelf er produceret i certificeret moso-bambus, som er et af de mest bæredygtige materialer, der findes.
Jeg er udemærket godt klar over at mange af jer enten “klikker skrigende væk” når I læser ordet “bæredygtighed” enten fordi I tænker “Fuck it, så er produktet røv dyrt” eller også fordi I er skadet af en kedelig biologilærer i folkeskolen (hvilket jeg også selv var), eller også så skider I groft sagt bare på miljøet. EJ, det sidste var dog ment som “lidt” for sjov. Jeg er bestemt ikke miljøhellig – langt fra. Men min hensigt er helt klart at gøre mig selv og andre mere bevidste omkring det at vælge bæredygtigt. Og en bæredygtig forretningsmodel er netop noget som We Do Wood tager en ære i at at have stablet på benene – ganske forståeligt!

De af jer, som synes at bæredygtighed er spændende; I  hér  læse om We Do Woods grønne forretningsmodel og til dem af jer, der synes det er mere spændende at se på tegninger, som forklarer “gevinsten” ved foretningsmodellen; I kan kigge på de pædagogiske tegninger i bunden af indlægget 🙂

Og til sidst, til jer som bare gerne vil købe en pæn hylde koster – I kan kigge  hér 🙂

Skærmbillede 2016-09-19 kl. 17.46.28
Skærmbillede 2016-09-19 kl. 17.49.18

Skærmbillede 2016-09-19 kl. 17.45.47 Skærmbillede 2016-09-19 kl. 17.46.04Photocredit: We Do Wood

    Leave a Reply