VORES TØRRELOFT

Reklame: Toiletsnak for de Kræsne og samvittigshedsfulde

1. november 2016

Reklame for Ifö

IFÖ

I samfundet taler vi konstant om optimering med tidsbesparelse og pengebesparelse som gevinst. Det er dog sjældent et positiv ladet emne, fordi det udfordrer individet til at gøre det samme eller mere, på mindre tid. MEN, lige hér har vi med et “optimeret” produkt at gøre, hvor design har taget hygiejne og nem rengøring i hånden, for at give os MERE tid UDEN at skulle yde mere – jah tværtimod. Det er muligvis en lille tidsbesparelse i det store billede, men ikke desto mindre er det en “lækker” og betydningsfuld én, som jeg til enhver tid vil tilvælge, når behovet opstår.

Jeg har endnu engang rottet mig sammen med Ifö for at skabe lidt gode badeværelsesvibes, der på alle måde ville kunne gøre denne travle sygeplejerskes liv en god procentdel nemmere. Det drejer sig om Ifö serien Spira som afspejler et innovativt, praktisk og ikke mindst smukt design, der på alle måder giver mere TID i hverdagen – og hvordan, vil jeg straks fortæller jer;)

Alle der på et tidspunkt i deres liv har kigget på toiletter, ved at et toilet ikke “bare” er et toilet! De små udslag i designet og dets praktikalitet, kan nemlig have stor indflydelse på badeværelsets overall look og funktionalitet. Og så er der alle de “plus point” man kan hente på miljøfronten, ved at vælge det “rigtige toilet”. Herhjemme har vi ikke et Ifö toilet, men når tiden kommer er jeg fuldstændig overbevist om at jeg vil kaste mig ud i endnu et ophængt et af slagsen. Det er nemlig ikke tilfældigt, at jeg nu for tredje gang kaster mig ud i et samarbejde med netop denne producent af badeværelsesinventar. Ifö slår nemlig et slag på tærsklen ift. at tage ansvar for vores miljø og så må de siges at have designere, der på alle områder afspejler den minimalistiske stil, vi bryster os af heroppe i Skandinavien.

Spira toilettet matcher min grønne filosofi til fulde, idet designet direkte medfører et mindre forbrug af forurenende kemikalier i vores grundvand, i og med anvendelsen af diverse rengøringsmidler enten udegår eller kan begrænses betydeligt. Desuden skyller Spira toiletterne med et meget mindre vandspil end mange andre toiletter. Spira toilettet leveres nemlig som standard med et sparreskyld på 2/4 liter vand, men ved behov der dog nemt kan ændres til de sædvanlige 3/6 liter .

Rengøring og tid er håbløst forankret. Så når funktionelle løsninger fremmer hygiejnen, gør det rengøringen nemmere, hvilket sparer os tid – vigtig tid! Tid som vi kunne have brugt andre steder end med hånden plantet nede i kummen, på et par hurtigt ømme knæ.

Indlægget fortsætter herunder…

ifo

På hvilke områder er Spira Toilettet så REVOLUTIONERENDE ?

  • Hvor de fleste klassiske toiletter har en lukket skyllekant rundt i toppen af kummen, har Ifö Spira derimod fjernet denne – Dermed ingen kanter, som snavs, bakterier og kalk kan sætte sig fast i = Nem rengøring. 
  • Ifö Spira toilettet er beklædt med den innovative Ifö Clean glasur – en rengøringsvenlig glasur, som lukker de mikroskopiske porrer i porcelænet og gør overfladen hård og glat
  • Kantfri toilet + innovativ glasur medfører et minimalt rengøringsbehov. 
  • Toiletskålen er specielt udviklet med en patenteret skylleteknik, som gør det muligt at skylle effektivt med meget små mængder vand

    Leave a Reply