KØBENHAVN VORES TØRRELOFT

Gæt hvad der åbner i KBH!

4. november 2016
zarazarahaomecbPhotocredit: Zara Home

Zara Home !!!!!!

Zara Home åbner skisme på Købmagergade 3 – helt præcis hvornår ved jeg ikke. Men muligvis  d. 26 november, idet der er presseevent d.25.
Måske butiksruderne længe har været klistret til med “comin’ soon” og at mange af jer allerede ved det. Jeg vidste det ikke før i går. Men jeg har også kun på det seneste, begået mig i det område med gangarten “Flyt jer! Jeg er københavner“. En gangart som er meget målrettet og som især praktiseres i myldretid og hvis man ved uheld har forvildet sig derind i en skoleferie. Gangarten er desuden kendetegnet ved blikket fæstnet i “horisonten”, raske skridt og zig-zag evner udover det sædvanlige, kun lige bremset af et lokkende butiksvindue – max 2!

Jeg glæder mig i hvert fald til at se hvordan deres fysiske Univers tager sig ud. Det er på mange måder meget mere “girly” end min stil. Men der er helt klart enkle elementer, som jeg sagtens kunne finde på at huse. Jeg har udvalgt 3 items herunder fra deres hjemmeside, som jeg godt ku’ 😉

qq zzarahomePhotocredit: Zara Home

    Leave a Reply