VORES TØRRELOFT

◊ Danske Design Ikoner

4. august 2015

Vi er endnu ikke helt mættede af synstestplakater og danske design ikon-illustrationer herhjemme, så vi synes vel sagtens, at denne sag fra Funder og Lennheden er rigtig fin. Plakaten kommer i 4 doucede farver og kan købes hos Designdelicatessen (Affiliate).

Hvor mange af ikonerne herunder, kan I nævne ved både modelnavn og designer/arkitekt? Jeg kunne nævne alle undtagen appelsinpresseren, dvs. at jeg vidste hvem der har designet den, jeg anede bare ikke hvad den hedder (med det ved jeg nu…).

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-02 kl. 09.06.24_zpsf929dw1l.png
 photo ss2_zpsyk4i2hmw.jpg photo ss1_zps8plkgijl.jpg photo ss8_zpsyfdptk1f.jpg photo ss77_zpshgzhwohv.jpgPhotocredit: Designdelicatessen/Funder & Lennheden

 

 • Reply
  Mai-Britt
  9. september 2015 at 6:56

  Hej, jeg er vild med plakaten, men ved du hvor jeg kan købe den. Designdelicatessen har den ikke længere og ved ikke om den kommer igen.
  Vil meget gerne have den på væggen i min lejlighed.
  Tak for en rigtig fin blog.

Leave a Reply