VORES TØRRELOFT

◊ Når emballagen lokker

3. august 2015

 photo r15_zps8d40isme.jpg

Jeg er mere eller mindre løbet tør for gode og “pæne” produkter på badeværelset. Så nu er det på tide at prøve noget nyt, udover mine faste og tro produkter fra Kiehl’sJeg har på det sidste anvendt produkter fra Korres og fra Mirins Copenhagen (se min omtale i indlægget ” Forkælelse til dig og dit badeværelse”).

Jeg er et yderst visuelt menneske, så jeg kunne næsten finde på at købe de her produkter fra Ravenscourt Apothecary (affiliate) uden at stikke næsen i dem først – KUN fordi de ville klæde vores rå og plantebesatte badeværelse helt fænomenalt (I kan se vores badeværelse hér). Og så er produkterne endda veganske, cruelty-free og håndlavede, hvilket i min optik er et kæmpe plus 🙂 Se flere produkter her og her – de har også herre og unisex produkter.

Håndsæbe Anekdoten
Jeg bryder mig faktisk slet ikke om hele håndsæber, selvom der lige har sneget sig et par stykker med i collagen herunder. Men de hér er da virkelig pæne og så dufter de da nok også fantastisk. Pyntesæber er i min optik det vildeste 90’er badeværelse trend OG soveværelse “skuffetrend”. Er jeg måske det eneste 80’er barn, som havde muslingeformede sæber fra Søstrene Grene (tyrkise, lyserøde, blå, hvide…tjah alle farver) til at ligge og “pynte” på pigeværelset? Jeg havde faktisk også en masse af de der gelesæber fra Body Shop der opløser sig selv i badekaret. De “vildeste” gelesæber var de stjerneformede og måneformede med glimmer på. Jeg tror faktisk ikke, at jeg nåede at få dem brugt – de blev bløde, gamle og “eksploderede” inden vi fik et badekar. Måske jeg bare var et mærkeligt barn – MEN god til at samle, det var jeg skisme! Jeg fulgte med i alle tidens og provinsens trends… brevpapirs samling, frimærker, Ninja Turtle og Beverly tyggegummiklistermærker, Polly Pocket (den gang de stadigvæk var helt bitte-små og nemme at få til at forsvinde i næsen), jeg havde Diddl-trip og mange andre trips og ofte med en del forsinkelse da trends ikke just bevægede sig stærkt i Afrika (læs lidt om min historie i dette indlæg).

For lige at runde sæbe-anekdoten af, så er årsagen til, at jeg ikke kan lide håndsæber overhoved ikke, at de tilhører et superfedt årti. MEN ganske simpelt at jeg synes de er møg hamrende ulækre. Der går simpelthen et fysisk “EW” igennem hele min krop, når der ligger sådan én ved en håndvask, som det eneste alternativ. Så Thank Gowd for at sygeplejerskespritten for det meste er husket i håndtasken ;P

Det var alt herfra sofaen, hvor der på 2. time tages tilløb til FAKTA og Snøfler ?!
 photo r40_zpskkutwu7f.jpg
 photo r30_zpslajegblp.jpg

 

    Leave a Reply