VORES TØRRELOFT

Sofa-Kærlighed

7. september 2016

 

BeetlePhotocredit: GUBI

At jeg er inkarneret sofa-elsker, opfattet på den måde at jeg bare elsker at nørde sofadesign, er ingen hemmelighed. Jeg holder unægteligt også meget af at ligge på dem. Desværre egner ingen af vores sofaer, sig dog til det, fordi jeg bedst kan lide flere små sofaer; sådan 2-personers sofaer.
Herhjemme er vi netop gået fra 4 sofaer til 3 sofaer. Min Herman fra Sofakompagniet har jeg givet videre i familien – den var rent længdemæssigt den sofa som var tættest på at være behageligst at flyde på.

Mit nye sofacrush er pudsigt også en lille sag: Beetle Sofa’en fra GUBI. Kors hvor er den flot! Jeg har længe syntes at Beetle Lounge Stol og den matchende skammel er fantastisk smuk – men sofaen peaker altså!

Sofaen bliver ligesom loungestolen lanceret i et væld af tekstil muligheder og med mulighed for valg af 3 forskellige farver ben – dog bliver den først mulig at købe fra foråret. Ligesom Beetle Lounge stolen kommer prisen til afhænge af tekstilvalget og eftersom den billigste prisklasse på Beetle stolen starter ved 9000 kr. tror jeg desværre ikke at sofaen kommer under 16.000 kr.

I kan se den rosa version af sofaen på GUBI’s Instagram: @gubiofficial – den er flot!

    Leave a Reply