KØBENHAVN

Vi slår Verdensrekord på Nørrebro i dag

16. august 2015

 photo 56BB12E3-4392-423B-8030-1BD99DD90B9E.png_zpsesgvrymv.jpeg
Hvis du i dag har været på starten af Nørrebrogade og desperat har kigget op efter den fugl der synger hele gaden op… bare rolig du er ikke blind eller hørehallucineret. Der er nemlig ingen fugl, men en masse små højtalere placeret ned af gaden mellem gadelamperne (den lille dims i luften på billedet). Jeg ved ikke hvorfor de er der – men hyggeligt er det. Altså jeg kunne nu godt tænke mig, at høre troperegn en dag hvor solen skinner eller hvalsang ! Hvor kan jeg henvende mig ? Måske Københavns Kommune mener vi har brug for musik- og lydterapi her på Nørrebro, efter sidste weekends ballade ???? Anyways, kom ned i min gade (Nørrebrogade) og join os i at slå verdensrekorden i verdens længste kridtmaleri – jeg kan love jer det bliver zen! Kridt udleveres gratis og ALLE aldre kan deltage. Vejen er spærret og der er musik i gade. Se eventet hér.

Der males fra nu til kl.22 😉

    Leave a Reply