VORES TØRRELOFT

Reklame. Vilde Boligrabatter & En vinder annoncering

27. april 2016

reklame for Ilva

Tusind tak til jer mange der deltog i min valgfri lampe give away” i samarbejde med ILVA. I kom med mange forskellige “lampe-bud” og der er ingen tvivl om at Verner Pantons “Globe” var på mange af jeres ønskesedler, hvilket da også er helt forståeligt! Fordi, KORS hvor er den dog pæn!
Jeg ville ønske at jeg kunne give jer alle sammen den lampe I har ønsket jer. Men som beskrevet i “give away” indlægget, så har jeg nu anvendt app’en “Number Generator” til at trække lod og altså fundet den éne vinder jeg havde tilladelse til:

Jeg har talt mig frem til at du Line Thøgersen har vundet Column lampen. Hjertelig tillykke – jeg har sendt en mail afsted til dig 😉

Til alle jer der stadig har en lampedrøm eller anden boligdrøm fra ILVA er hermed en lille “Public service” besked til jer:

Her i den kommende weekend d. 30/4- 1/5 er der dømt “SHOP AMOK” med  25%-50 % på alt i ILVA´s butikker (på nær i forvejen nedsatte varer eller “Everyday lowprice” ting ). Der er altså rig mulighed for at få fingre i en masse fine ting, med en god besparelse.

Jeg har herunder samlet nogle af de ting, som jeg ville overveje at købe, hvis jeg havde behov for “nyt” m. rabat:

SHOP AMOK FAVORITTER

Ilvashopamok1. Fly hyldesystem (flere varianter) // 2. Birk uld gulvtæppe//3. Lalu  bordlampe//4. Julia Velour sofa //5. Halland  Sofabord

Jeg blevet fuldstændig forhippet på at vi skal have et reolsystem for enden af en af vores stuevægge. Planen er dog, at det skal være i teaktræ, genbrug og originalt fra 50-60’erne. Men skulle vi kaste os ud i at købe et nyt reolsystem, så ville “Fly” være et godt bud. “FLY” er lanceret i et væld af kombinationer og så er jeg vil med det simple look det har.

Bløde uld gulvtæpper er super lækre og “Birk” er ingen undtagelse. Birk ligner til forveksling Beni Ouarain gulvtæppet og vil passe under de fleste møbler.

Lalu lampen og Julia sofaen er 2 ting der er gået direkte “inflation” i! De ses alle vegne og mange er VILDE med dem. Jeg tror næsten ikke at jeg har set en ILVA collage uden en af de 2 ting 🙂 Jeg forstår hvorfor, fordi jeg synes også at de er edder pæne.

Sofabordet Halland har et klassisk look og er udformet i massivt egetræ. Den mørkegrå laminat topplade giver dog et moderne touch, som jeg synes er fantastisk flot.

Et godt tip til alle jer, der måske ikke følger intenst med i “blogland” og dermed ikke lige så ofte bliver tippet med gode tilbud; tilmeld jer ILVA’s Nyhedsbrev – så bliver I både opdateret på nye produkter og gode rabatter.

    Leave a Reply