KØBENHAVN

Nyt Plantemarked til København

27. april 2016

PLantemarked

Denne weekend bliver en travl en af slagsen, fordi udover at skulle danderer rundt i mit nabolag til 48 Timer Nørrebro, så er der skisme også plantemarked i byen. “Københavnernes Plantemarked” løber nemlig af stablen for første gang til Kødbyens Mad & Marked og jeg skal helt sikkert ud og købe mig en plante eller 10 🙂

På markedet vil du støde på palmer og tropiske planter, der både stikker og stritter i vejret. Der vil dufte af blomster, bugne af stueplanter, og være stakkevis af blomsterløg og kaktusser. Det er ret sikkert, at du falder over mystiske og vilde sorter, som du aldrig har set før. Og det er også muligt at gå efter de helt små frø eller snuppe en lækker stikling med hjem.

Kom forbi og hæng ud i solskinnet. Snup en kop cava eller kaffe og spis lækker frokost imens der shoppes planter. Sammen med Kødbyens Mad & Marked vil vi gøre denne weekend ekstra god, så du kan finde din nye yndlingsplante.

Plantemarkedet har åbent fra kl. 10-15 – håber vi ses 😉

 • Reply
  Anonym
  29. april 2016 at 18:29

  Tak for tippet, skal helt klart der ud en gamg i løbet af weekenden!

 • Reply
  Anonym
  29. april 2016 at 18:30

  Tak for tippet, skal helt klart der ud en gang i løbet af weekenden!

Leave a Reply