VORES TØRRELOFT

3 favoritter Fra Ferm Livings A/W 16

17. august 2016

FERM_LIVING_IMAGE_PK_14_CloseupFerm Living har lanceret deres  2016 A/W kollektion “Subtile Dwelling” og jeg har et par klare favoritter, som jeg lige vil vise jer. De flotte nye kollektionsbilleder er stylet med kollektionselementer af ældre dato f.eks. sidebordene og plantekassen, hvis nye formål som “mini-bar” jeg syner er genial.

Blandt favoritterne, har jeg loungestolen Hermann, som er et kærkommen nyhed i den allerede eksisterende Hermann-serie. Vitrineskabet Haze og glasserien m. tilhørende karaffel: Ripple er også klare favoritter.

I kan se flere nyheder og priser på Ferm Living’s Hjemmeside

Obs kollektionen er først leveringsklar i ca. midt oktober. 😉

FERM_LIVING_IMAGE_PK_14FERM_LIVING_IMAGE_08_v2 FERM_LIVING_IMAGE_PK_11 FERM_LIVING_IMAGE_PK_09 FERM_LIVING_IMAGE_PK_02 FERM_LIVING_IMAGE_PK_07 FERM_LIVING_IMAGE_26 FERM_LIVING_IMAGE_18_2 FERM_LIVING_IMAGE_09

    Leave a Reply