VORES TØRRELOFT

Pressetur/Reklame: Hvad jeg skal i Holland i 1,5 dag

8. september 2016

Annonce for Auping 

imageSå er jeg så langsomt på vej mod Holland på pressetur med Auping for at besøge deres bæredygtige fabrik og samtidig dase lidt i Europas største udendørs SPA ( Dvs. måske “dase”, fordi i Holland må man ikke have badetøj på i SPA – yep man skal være helt og aldeles nøgen og det ved jeg ikke lige om jeg er klar på).

Det er heller ikke helt tilfældigt at vi skal overnatte på netop dét SPA hotel, fordi vi skal da selvfølgelig sove i Auping senge – hvilket for mit vedkommende nok er første gang…tror jeg.

Jeg er edderspændt helt ind i mit grønne hjerte, på at skulle opleve og høre hvordan en så stor virksomhed har tænkt sig at være fuldstændig bæredygtig inden udgangen af 2020. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at få kigget lidt nærmere på deres designs og til at hyggei Deventer sammen med nogle af Homesick pigerne og de andre mig ubekendte mennesker ☺️.

I kan følge med på turen over på mine IG Stories 😎

 • Reply
  Sarah
  3. oktober 2016 at 15:13

  Åh, hvor mon den fine jakke er fra?

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   3. oktober 2016 at 15:33

   Den er fra H&M…købt et par dage før jeg tog afsted 🙂

Leave a Reply