VORES TØRRELOFT

25% på Egon Eiermann bordet & meget mere

5. maj 2018

Alle Links i postet er reklame links

Hvis det er nogen af jer der hellere ville shoppe end at være ude i det gode vejr, så holder Moodings  fødseldag og giver 25 % på alle deres brands med koden BIRTHDAY25 (på nær Oliver Furniture, Cam Cam og Sebra Møbler).

De 25% gælder bl.a. på ALT fra brands some Gubi, Hay, Ferm Living, &Tradition, Broste Cph, AYTM, MENU, FDB Møbler, House Doctor, Kartotek, Kähler, Meraki, L:A Bruket, Karameju, Tekla Fabrics, Bloomingville, House Doctor, Skagerak og mange flere!

Rabatten gælder til og med i morgen søndag kl.23:59.

m1

 

1 / Egon Eiermann 2 bordet købte jeg selv sidste år på et lagersalg med den hensigt, at det skulle være mit skrivebord. Jeg ved ikke lige hvordan det skete, men lige pludselig blev det til vores spisebord. Hvis du selv går med tankerne om at benytte det som spisebord, så ville jeg klart vælge bordlængden 200 cm og stellængden 135 cm. (vores måler henholdsvis 160cm og 110 cm. Her er det lidt svært at få plads til egne ben pga. bordens ben der kommer i vejen..ikke at det gør så meget). Nåh, men rigtig mange af jer spørger til det og nu er der altså gode penge at spare…flere end hvad jeg selv gjorde på lagersalget.

I kan se vores spisebord her

skaermbillede-2018-05-05-kl-10-05-35

2 / Skulle jeg nu lige have et nyt skrivebord, så skulle det være Grossmann Desk fra Gubi. Jeg elsker mit skraldefund er at skrivebord, men dette har jeg altså sukket over mange gange i Illums Bolighus. Alle Beetle stolene og de øvrige produkter fra GUBI er der også 25 % rabat på.

skaermbillede-2018-05-05-kl-10-13-01

3/ Nagel Stager  – Jeg har længe drømt om at begynde at samle på Nagel Stager, men der skal så pokkers mange til før man kan skabe en rigtig fin skulptur…måske det var nu man skal starte !

m3

4/ Skagarak laver altså rigtig mange flotte ting på den senste…taburetter, havemøbler, stole og så deres smukke smukke keramiske Edge Serie.

m6Edge Serien.
4

5/ Afteroom Bench fra menu har længe været på min ønskeliste til vores entré. Måske I husker den fra mit moodboard sidste år, som jeg lavede i forbindelse med at vi fik lagt mørkt sildebensgulv i entréen (se det her)? Vi mangler faktisk kun bænken for at være nået i mål med entréen… Det store runde spejl fra AYTM, er vi så glade for at vi købte sidste sommer og det er der også 25 % rabat på. Ligeledes med Matégot Knagen fra Gubi, som vi købte for mange år siden i Illums Bolighus.

    Leave a Reply