VORES TØRRELOFT

The Apartment – En farverig perle i Christianshavn

8. maj 2018

theapartment1På Christianshavn ligger The Apartment; et galleri/designbutik placeret i en charmerende gammel lejlighed med udsigt til kanalen og Vor Frelser Kirke. The Aparment er skabt ud fra et interiørkoncept med håndplukket design, vintage møbler og kunst, der til forveksling udgør et rigtigt hjem, fyldt med personlighed og kreativitet.

Jeg besøgte denne perle med mit kamera helt tilbage i februar, så hvis man selv aflægger butikken et besøg  kan man forvente at lejligheden er blevet indrettet med helt andre smukke, skæve og finurlige fund – de fleste i den dekandente afdeling. Lige nu ser det ud til at The Apartment kun har åbent efter aftale. Da jeg var forbi var der fast åbent i et tidsrum om onsdagen (Kontakt info vedr. besøg står på deres hjemmesiden). Og regn med at gå forkert! Jeg endte på en restaurant, hvor tjeneren rutineret guidede mig over i den rigtige bygning. Jeg forstår slet ikke at det kunne være så svært at finde. Fordi det var faktisk ret logisk. Men jeg trøster mig med at jeg heldigvis ikke den eneste der har været tæt på at smide håndklædet i ringen og telefonen med Google Maps i kanalen.

theapartment5Inspirationen er at finde alle vegne i farverne, de smukke tapeter og  i tekstilerne der kontrastfuldt og på symbiotisk vis blender ind i hinanden.

Nåh, men ordene er få og billederne mange…så jeg tror egentlig bare at jeg vil efterlade jer med dem 🙂

the-apartment-9

the-apartment-7

theapartment3

the-apartment-8
theapartment2

theapartment4

the-apartmen-10

the-apartment-11

  • Reply
    Sukhi
    24. maj 2018 at 6:42

    Det er virkelig et unikt hjem, fyldt med kreativitet, spændende farvekombinationer og detaljer. Jeg er især vild med de fantastiske smukke tapeter. 

Leave a Reply