VORES TØRRELOFT

Noget godt skal til at ske – 2 dage i IKEA

6. juni 2018

skaane-1-25Jeg kom hjem fra aftenvagt for 7 timer siden. Nu er jeg på vej i vagt igen. Om 6 timer slutter en kort dagvagt på lukket intensiv afsnit og i de efterfølgende 3 timer sidder jeg til nøglepersonsmøde for patienter med dobbeltdiagnose og gør mig endnu klogere på det spændende emne (Dobbeltdiagnose = psykisk sygdom og misbrug). Derefter cykelspurter jeg til Vesterbro og får mig en tiltrængt manicure og derfra cykelspurter jeg endnu hurtigere til Hovedbanegården, hvor jeg hopper på et tog til Hässleholm. Jeg skal nemlig to dage til Sverige, hvor jeg skal bevæge mig rundt i IKEA’s  højborg i byen Älmhult! Jep, jeg skal 2 dage i IKEA! Det må blive en ny rekord! Her er jeg inviteret til Democratic Design Days hvor verdenspressen og nogle få heldige bananer som mig, skal overvære IKEA’s årlige giga show, samt en masse andre virkelig spændende ting. Og iiih, hvor jeg altså glæder mig! Det er ved være noget tid siden jeg sidst har haft mulighed for at tage med på presseture, fordi jeg arbejder så pokkers skævt og meget. Så at jeg lige kan snige mig med på denne tur er jeg altså ganske ganske tilfreds med! Og så er jeg som altid helt vildt beæret over at få en invitation… især denne, som jeg fornemmer er en lille bitte smule eksklusiv.
Min wingwoman bliver Cathrine (Rockpaperdresses). Hun er rutineret i IKEA gamet, da hun også var med sidste år. Så jeg har lyttet og har husket at pakke et par gode sko!

Jeg har blogget om det en del gange… det med at IKEA virkelig er begyndt at få fat i den lange ende i forhold til bæredygtighed; herunder en langt mere ansvarsfuld produktion, men også produkter. Og det er især dét jeg glæder mig til at se og høre mere om. Hvad bliver de nye NYE tiltag? Hvor sætter de ind næste gang? Hvem bliver deres nye collabs med? Hvordan fungerer hele det kæmpe kæmpe maskineri, der udgør IKEA? Jeg kommer til at høre, se og føle på det hele… at snuse til deres prototyper og blive klog på seminarer som “Sustainable living & Innovation“.

Det blive to intensive dage. Og når jeg kommer hjem, så tager jeg skisme endnu engang i IKEA og køber os et nyt stort tøjskab. Tiden med stativer er udløbet for vores vedkommende. Vores tøj er bare ikke udtalt farve koordineret og ingen af os gider bruge tid på at hænge det koordineret på stativerne.

Nåh, men hvis I er nysgerrige over hvad 2019 kommer til at byde på af designs, så er I velkomne til at følge med ovre på min Instagram… så skal jeg gøre det bedste for at dokumentere hele baduljen 🙂

 

  • Reply
    Pia
    8. juni 2018 at 12:58

    Nøj, det lyder godt – 2 dage i IKEA må bare være drømmen 🙂

Leave a Reply