Ikke-kategoriseret

9 Nye fra CLEAN – Bæredygtig parfume

14. september 2016

Indlægget indeholder affiliate Links.

imageimageJeg har de sidste 2 år brugt CLEAN’s “White Woods”, som faktisk er på udsalg lige hér og hér sammen med en del af de andre Clean Parfumer (Affiliate Link). Det er faktisk lidt atypisk at jeg bruger den samme parfume i så lang tid, da jeg som de fleste andre ikke kan lugte den efter noget tids anvendelse. Det har dog ikke været tilfældet med White Woods, som jeg har kunne dufte og “fornemme på mig” hele tiden. Den seneste parfume jeg husker at have brugt i nogenlunde så lang tid var Escentric Molecules – men vi havde et rimeligt anstrengt og dyrt forhold, da jeg konsekvent fik smadret flaconerne efter ganske kort tid 😛

Min nye parfume Crush er også fra CLEAN, men er fra deres nye mere øko-bevidste og mere bæredygtige serie:  “CLEAN RESERVE“. Helt ny er kollektionen dog ikke, men den er ny for mig 🙂
Jeg stødte første gang på dem i Magasin for et par uger siden og sidenhen i Sephora i Illum. Jeg var sikker på at jeg skulle have én af dem – men med mange at vælge i mellem, krævede det et par hyldebesøg. Det var først da jeg stod i lufthavnen i Amsterdam i fredags at jeg fik snævret det ned til 2 parfumer  – måske fordi jeg faktisk ikke husker at hverken Magasin eller Sephora i DK forhandler CLEAN RESERVES tre “Blends”, hvilket er lidt ærgerligt. De 3 “Blends” kan dog købes hér.
“Skin” som jeg endte med at vælge har en helt fantastisk lun og diskret duft. Den anden parfume som jeg også synes dufter fantastisk er “Sueded Oud”, den har en “woody” duft og er langt mere tung end “Skin” – men virkelig lækker!  Jeg er sikker på at jeg også må have den en dag.

Lidt om CLEAN RESERVE og Bæredygtighed

Låget er lavet af bæredygtigt egetræ fra Spanien, flasken er 100 %  genanvendelig, duftene er produceret på en fabrik der bruger 100 % solenergi, de enkelte parfumer indeholder bæredygtige ingredienser, hvoraf nogle af dem er certificerede af “ECORCERT“, alkoholen i duftene er produceret på økologisk majs og selve æsken er lavet på bionedbrydeligt materiale, samt er de håndlavede.

Se de evt. den lille film om CLEAN RESERVE og bæredygtighed hér.

imageimage

    Leave a Reply