Ikke-kategoriseret

Reklame: Vinderen af Trollbeads Give Away

18. december 2015

Reklame for Trollbeads

 photo Trollbeads_zpsghiitncl.jpgSå er det tid til at annoncere vinderen af Neverending halskæden fra Trollbeads. Vinderen blev Steffielingsen på IG – et kæmpe stort tillykke til dig. Håber du bliver helt fantastisk glad for halskæden 😉

I dag er det iøvrigt sidste chance for at bestille en gave online fra Trollbeads, hvis den skal nå at ligge under træet. Der er for eksempelvis et juletilbud på Neverending halskæden.

Som jeg nævnte i mit første Trollbeads indlæg så går jeg ihærdigt op i at støtte hjælpearbejde i verdens brændpunkter. En af de største årsager til, at jeg valgte at takke “jah” til et samarbejde med Trollbeads var pga. deres fine samarbejde med Røde Kors, hvor armbåndet “With Love“ blev til. Alt salget af armbåndet går 100 % til Røde Kors hjælpearbejde.
Jeg kan VIRKELIG kun opfordre jer til, at hjælpe Trollbeads med at hjælpe hjælpen og giv et armbånd til én du holder af! Fik jeg sagt at armbåndet kommer i en virkelig pæn æske? 🙂

Armbåndet koster 380 kr. og for de penge kan man i følge Røde Kors bidrags-beregner få 5428 liter rent vand, 7 myggenet og 3 barselspakker. Det lyder måske ganske trivielt og man fristes til at tænke: “seriøst, mine penge skal da for pokker rede liv og ikke bruges på noget der hænger over prinsessesenge eller bruges på Libero babystarter kit“. Men, meget nødhjælpsarbejde handler altså om at forebygge sygdom og fremme sundhed. 1 milliard mennesker lever dagligt uden adgang til rent vand (den lader vi lige stå…1 MILLIARD!!!!!). Myggenet er en livredder for rigtig mange børn i kampen mod Malaria og barselspakkerne indeholder naturligvis ikke Liberos ekstra bløde buksebleer og ørepropper til mor;)

With Love” – er et statement smykke og jeg håber at se en masse af jer derude med armbåndet på. Del gerne et billede med jeres armbånd på Instagram under: #TrollbeadsforRedCross

 photo 5F2BF66A-262D-405F-82CE-B0B954D2D05F_zpsikkzy42l.jpg photo Roslashdekors1 copy_zpsc43gzofx.jpg

  • Reply
    Stefania E.
    19. december 2015 at 16:15

    Tusind tak, Juila – Jeg glæder mig enormt til at indvie den, den er bare så smuk! :blush:

Leave a Reply