VORES TØRRELOFT

Reklame: Jeg har designet noget bæredygtigt

16. oktober 2016

Indlægget indeholder Reklame.

Processed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 presetUnder mit pressebesøg hos Auping i Holland fik jeg mulighed for at designe noget bæredygtigt; nemlig en pude – den såkaldte “Leavings pude”. Altså det vil sige at jeg har bare valgt farverne og tekstilstrukturen – andet kan jeg vidst ikke tillade mig at tage credit for. Men ih hvor er jeg glad for den og jeg er vild med farvesammensætningen, som jeg egentligt var lidt skeptisk overfor, da jeg febrilsk stod og rodede rundt i en bunke tekstilrester for nogle uger siden.

Leavings puderne er en del af Aupings nye bæredygtige accessory-linje, som for alvor illustrerer at Auping gør en kæmpe indsats for at eliminere affald. Puderne er nemlig fremstillet ud af tekstilrester fra produktionen af de polstrede Auping senge. Det vil sige at alle puderne er unikke idet sammensætningen af tekstilerne afhænger af de givne rester på dagen. Selve inderpuden er skåret ud af rester fra madrasserne og fyldet består af rester fra deres topmadrassser –  det er da for fantastisk en udnyttelse af “skrald”. Vi skal have meget mere af det! Bæredygtighed er og bliver “det nye sort”. Vi er der ikke helt endnu, der er stadig mange der får angst, udslæt og associationer til en kedelig naturfagslærer når de hører ord som “miljø”, “økosystemer” og jah “bæredygtighed”! Men Auping gør det skisme godt – sikke en kærlighed til vores lille blå planet og sikke et ansvar de udviser!

Leavings puderne er i min optilk en pude med holdning – en statement pude, som sender et signal om omtanke, kærlighed og ansvar.

Puderne er netop blevet lanceret i alle butikker der forhandler Aupings produkter og dette til den nette pris af 349 kr.

Du kan se om der er en forhandler i nærheden af dig lige her.

Hvis du ikke allerede har opdaget det, så har jeg fornyeligt lavet en kategori der hedder “Greener Living“- her samler jeg alle “grønne” indlæg – altså ikke dem med planter.. de har en kategori for sig 😉

Processed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 preset

leavings

 

    Leave a Reply