GRØN

Reklame: PureLeaf Give Away

19. oktober 2016

Reklame for Pureleaf

width=img_3696img_3695 img_3681Hermed en lille reminder om min fine fine Give Away i samarbejder med PureLeaf, hvor en heldig heldig person har muligheden for at vinde et valgfrit smykke fra PureLeaf’s smukke kollektion.
Ih hvor jeg elsker at have mulighed for at “dele ud” af ting jeg piv-elsker! Argh det er altså fedt at være en eller anden ukendts julemand 🙂

De smukke smykker af ÆGTE  planteblade belagt med enten sølv eller 18 karat guld. Jeg er seriøst elsker ideen og tanken om at bære så unikke smykker, som endda er produceret på et bæredygtigt grundlag.

Du kan deltage i dette indlæg ved blot at nævne/linke til smykket som du ønsker dig – i indlægget fremviser jeg også nogle af mine favoritter i kollektionen.

Hvis du vil se flere billeder og læse lidt om de smykke jeg havde lånt i forbindelse ned Design Awards sidste måned – så læs indlægget “Jeg var en million værd ! “.

Pøj pøj… 😉

Leave a Reply