VORES TØRRELOFT

Letter Boards – her kan du købe dem

4. januar 2017

Indlægget indeholder reklame I form af affiliate links

lb1Photocredit: Urban Outfitters

Farvel til Light Box’en og HELLO til en anden old school skilte facon: Letter boards, som allermest minder mig om oversigts tavlerne i lejlighedskomplekser fra 60’erne. Og alene den årsag gør at ALLE  der bare kender mig en my, ved at jeg er total solgt!

Sidste år tippede jeg til Letterfolk, som har nogle virkelig smukke tavler og inspirationsbilleder ift. quotes og ord-lir på deres IG: @letterfolkco  (Gør jer alvorlig talt den “ulejlighed” og smut ind på deres IG – der er virkelig fin inspiration at hente ift. letter board styling).
Udover det faktum at alle Letterfolks tavler i øjeblikket er udsolgte (vidner om en travl jul), så giver det heller ikke mening at kaste unødige penge efter told osv. da tavlerne sendes fra USA. Så jeg har nu fundet et par alternativer til jer…

Herhjemme i Danmark fandt jeg lige før jul Letter Boards hos PLINT  – de ligner umiddelbart dem på billederne her i indlægget. De er pudsigt nok også udsolgt i PLINT’s webshop, men de skulle eftersigende stadig være mulige at fat på i deres fysiske butikker (det oplyser de i hvert fald selv på deres hjemmeside). I kan her se et regram af mit storie-billede af en Letter Board, hængende i PLINT forretningen på Købmagergade (pris: 549,95 kr.)

Urban Outfitters har dog stadig tavlen hjemme og endda lidt billigere. Her koster den ca. 525 kr. og med koden DELIVERY60 er der gratis forsendelse (jeg ved dog ikke hvor længe – men besparelsen er omkring 70 kr.).

Urban Outfitters har faktisk en noget billigere version til ca. omregnet 130 kr. Der er dog ingen ramme på og jeg må da også tilkendegive at bogstaverne også ser lidt ærgerlige ud. Den kan I se nærmere på her.

lbPhotocredit: Urban Outfitters
lb2Photocredit: Urban Outfitters

 

 • Reply
  Caroline
  4. januar 2017 at 14:46

  Ellers skal man tage en tur til Malmø og købe i Granit – de har 2 forskellige størrelser og er af ganske fin kvalitet til dejlige, svenske priser 🙂

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   4. januar 2017 at 23:39

   Noooo var præcis i den forretning i mandags hahaha…jeg så dem slet ikke 🙁

  • Reply
   P
   5. januar 2017 at 0:59

   Godt tip med Granit i Malmö! Ellers har jeg fundet dem på eBay til en 370 kr inkl forsendelse (fra UK, så uden told). Bare søg på “Jay Peg Letter Board”.

   • Reply
    Copenhagen Wilderness
    5. januar 2017 at 8:21

    Det er simpelthen så komisk fordi jeg var i Granit i Malmö i mandags hahaha…jeg har totalt overset dem, selvom jeg snusede i deres kontorafdeling. ÆV- men TUSIND tak for dine tip!!!!! ;D

Leave a Reply