VORES TØRRELOFT

Rå tendenser i træ til stuen

3. januar 2017

Indlægget er Sponsoreret

ilva

 

1. 2 . 3 . 4. 5. 6. 7. 8. 

Møbler i træ, der ikke er overmalede og som altså stadig fremstår med deres fine træ-struktur og mere eller mindre fremhævede “naturlige” farve, er og bliver en af mine favoritter – OGSÅ i 2017 og jah også i finér! Jeg har i træ-kærlighedens navn, fundet nogle herligheder frem hos ILVA, sammen med et par andre lækre styles, som med sikkerhed kommer i min indkøbskurv når jeg i slutningen af måneden tager kærestemanden under armen og kidnapper ham til Lyngby for at aflægge ILVA et besøg.

Herhjemme kommer der nemlig til at ske en masse nye ting på indretningsfronten! Vi skal have bl.a. have anlagt et betonlook gulv, slået en væg ned, bygget en glasvæg (hvis budgettet er til det) og så skal mange af de møbler vi solgte i slutningen af 2016 erstattes med nye/genbrug. Nogle af de ting jeg med absolut sikkerhed ved kommer til at blive købt hjem er et rundt spejl a la spejlet “Ring” (6.) fra Ilva. Et reolsystem a la “Beam” (7.) bliver helt bestemt et must køb, så jeg igen kan få styr på mit kontor, der pt. består af et gammelt ustabilt klapbord fra 1950’erne og en pæn men ukomfortabel retro skolestol. Jeg bryder mig slet ikke om “rigtige” kontorstole ( F*** ergonomi åbenbart – bare det er pænt:P ), så “Factory” (1.) stolen, kunne godt gå hen og blive en erstatning for min skolestol, da den har en blød læderpolstring 🙂

 I 2017 skal jeg have styr på alle de lejligheds planer jeg har lagt i 2016 – og jeg kan simpelthen ikke vente. Jeg får helt kriller i mit indretningshjerte af at kigge på ovenstående collage! Jeg vil igang NU… novra hvor jeg dog bare er en utålmodig sjæl!

Jeg har skrevet det før og nu gør jeg det igen… tilmeld jer ILVA’s nyhedsbrev og så er I de første der blive fodret med fine nyheder og tilbud 😉

    Leave a Reply