VORES TØRRELOFT

9 Boligtrends i 2016 – kan du tjekke dem af ?

29. december 2016

Indlægget indeholder reklame i form af affiliate links.

999

 

Jeg har brainstormet “2016-bolig-trends” og udvalgt 9 ting, som jeg synes har dominerent i blogland såvel som på Instagram. Jeg er dog i mellemtiden kommet på en hel del flere åbenlyse tendenser – udover planter selvfølgelig!! Indlægget er mest for sjov, men del gerne hvis I ligger inde med et par andre åbenlyse trends ;P

1. Henri Matisse blå  “Nøgenmodeller”  har travlt i blogland og på Instragram. Personligt har jeg et rimlig anstrengt forhold til den nuance af blå, så de kunsttryk ville med meget lille sandsynlighed komme op og hænge herhjemme. Havde farven været en anden, var jeg hoppet med på vognen!

Jeg har så også grublet lidt over hvilke plakattryk der har trendet de sidste par år… er i enige ? 🙂

2. KINFOLK – et eddersmart magasin med avantgarde forsider der kan pimpe et hvert kaffebord op og få dig til at fremstå “trendy new nordic” og vanvittig interesseret i ALTING smart. Det lød måske sarkastisk, men det er det ikke! Fordi de SER ovenud smukke og interessante ud. Og jeg skriver “ser” fordi jeg har ærlig talt aldrig nogensinde rørt eller bladret i et. AVfor en boligblogger confession ;P

3. Beni Ouarain Tæpper – smukke vamsede håndvævede gulvtæpper fra Marokko – ligesom undertegnede (det med “Marokko”). De er pt lidt over budget herhjemme, så Ellos “Tanger” tæpper “gør det for mig” – de er både pris og kvalitetsmæssigt helt fantastiske. Vi har hele 2 herhjemme – et stort og et lille.

4. Velour sofaer – dem har vi været glade for i år! Og trenden forsætter ganske vist ind i det nye år! Den blå velourdrøm i collagen er fra Ilva, men Sofakompagniet byder ogå på nogle fine nogle af slagsen. Særligt er den grønne HARPER helt fantastisk flot! Hvis jeg ikke allerede havde 3 sofaer stående i lejligheden, så havde den været en budget favorit!

5. Sidste år pyntede især svenske “L:A Bruket” vores badeværelser. I år har australske Aesop i den grad møvet sig ind. Har I besøgt deres fine forretning på Værnedamsvej? Hvis ikke, er den klart et besøg værd og inspirerende på den sene julegavefront!

6. Store runde spejle – den trend tager jeg med mig ind i 2017 og satser på at det bliver året, hvor jeg får sådan et! Dette er fra danske AYTM, som I kan hente mere info omkring i mit indlæg “oversize spejle” – her linker jeg også til et par pinterest boliger, som har inspireret mig, til at ønske mig sådan et spejl.

7. ALTING i rattan og andet flet har vi været glade for. Særligt har stole, småborde og planteopsatser været vores favoritter. I kan hente lidt inspiration I mit indlæg “Hey Gorgeous” også barsler IKEA også med en kollektion til marts – sen den her.

8. Lyserøde vægge – “Miami Florida Vibe” og gerne med en masse grønne planter klistret op ad! Personligt, på vegne af vores lejlighed, vil en lyserød væg på ingen måde passe ind! Ligegyldig hvor mange planter jeg har!

9. “Pour over” og “slow brew” – begge begreber som i den grad er blevet alle mands eje i år. Denne barista er pænt tilfreds – det har nemlig medført et kæmpe udvalg af lækker barista grej på det danske marked!

    Leave a Reply