VORES TØRRELOFT

En skillevæg i Gaffatape – DIY

7. februar 2017

Del 2

gaf1Når man som vi har valgt at slå en væg ned, uden at have råd til en ny – så må man tænke gratis og ikke mindst kreativt…med gaffatape !!! 🙂
I fredags valgte vi at banke væggen ned mellem spisestuen og vores dagligstue. Det har hele tiden været planen, da vi skal have lagt nyt gulv.

Jer som læser med for første gang, kan nok ikke liiige se pointen i at slå en væg ned, for at rejse den igen (uden at have råd til en ny) – bare pga. et gulv. Men hvis I kigger på billederne i dette indlæg, så giver det måske meget god mening at gulvet skal “løbe” i en “udstrækning”?

Drømmen er nemlig en smedejernsvæg, med franske døre – lige dér mellem stuen og spisestuen. Den væg har jeg virkelig talt meget om…beklager altså…

Men nøj det bliver flot…én dag! Sammen med det rå betonlook gulv vi får lagt/smurt på (start uge 10).

Der var dog indtil i går en lille bitte flig af usikkerhed! Fordi, var den mangeårige drøm om en smedejernsglasvæg, nu også “it”? Hvad nu hvis det bare var en gammel ide, som jeg ikke havde fået bearbejdet gennem årene (det sker jo)?

Lyset fra vinduerne i spisestuen, havde allerede overbevist os temmelig meget. Vores sofakrog fremstår bogstavelig talt, i et helt andet lys – og det er lige før at planterne allerede har ændret “vokse-retning”! Det er skisme pænt!

Men jeg blev alligevel grebet af en: “ARHG, hvad nu hvis en smedejernsvæg er helt off” – så ville det jo være pointless at vente på budget!

Men vi var heldige…

…takket være vores egen dovenhed i fredags, hvor vi ikke fik pillet skinnerne ned grundet træthed, kan vi nu med missende øjne, visualisere vores drømmevæg lidt bedre.
Med en kombination af gaffatape og dekorationstape, fik vi lynhurtigt lavet os et par “ruder”, mellem skinnerne. Genialt hvis jeg selv ska sige det! Ikke just pænt…men ret rustikt!

Vores usikkerhed er i hvert fald væk. Så vi venter gerne lidt længere på den væg! Store glæder venter længe på sig- ik? 🙂

Kan I se det ud fra mine billeder herunder?! Eller er vi sat helt af? Ruderne skal dog være lidt mindre kvadratiske, end vores gaffaruder. Og så er tanken, at der enten skal hænges nogle meget tunge velour gardiner op eller rullegardiner a la disse – så der blive mulighed for skærmning.

Nok for nu…

I Kategorien “Projekt Bolig Opgradering 2017“, samler jeg alle blogindlæg vedr. vores boligprojekter i år – og der er skisme mange. I er SÅ velkomne til at følge med! Der skal både bygges skrivebord, plantebokse og en anden kreativ skillevæg…og meget meget mere. Og så laver jeg selvfølgelig også updates på vores betongulv og sildebensgulvet, som påbegyndes i uge 10.

Hvis der er nogen der skulle være nysgerrige efter at forstå, hvordan vores Tørreloft er indrettet – så er der en meget flot plantegning, begået af mig i dette indlæg

gaffavaeg-1-of-1-6Det er IKKE noget jeg vil anbefale jer at lave…se bort fra “DIY” 😉

gaf2Vores el-installationer hænger også lidt.

gaffavaeg-1-of-1-12

I kan læse alle posts i min lille “væg føljeton”  herunder….


New Yorker væggen – fra start til slut


Del 1:  Vi skal have denne glasvæg i jern og en lille update på hvad vi ellers skal have bygget på Tørreloftet.

Del 2: En skillevæg i Gaffatape (Dette post)

Del 3 : New Yorker væggen i Jern & Glas er bestilt

Del 4: Et Photoshoppet billede af jernvæggen i vores stue 

Del 5: Update: New Yorker væggen i glas &  jern er næsten færdig

Del 6: Opsætning af vores New Yorker glasvæg – lidt proces billeder af opsætningen

Del 7: Det færdige resultat : vores 4. sals drivhus: Jern & Glasvæggen er færdig

 • Reply
  Marie Thorhauge
  8. februar 2017 at 8:14

  Både smedejerns væg med glas og gulv i beton look lyder så raffinerert! Rigtig storby “hygge”.
  Hvem laver gulvene? Det kunne være man skulle se nærmere på det :))

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   8. februar 2017 at 16:11

   Jah ikke, i mit hoved bliver det i hvertfald så flot en dag, på lige netop den storbys agtige hyggemåde 😀

   Det er firmaet DUPA Gulve i Gentofte der laver det. De laver også vores Sildebens gulv i de øvrige rum 🙂

 • Reply
  Marie
  8. februar 2017 at 20:58

  Jeg er vild med ideén om den nye væg, det ser så godt ud, end til videre 👏🏻 Jeg glæder mig til at følge med i de nye gulve også, drømmer selv om beton gulve..

 • Reply
  Michelle
  26. februar 2017 at 14:28

  Faldt lige over en anden blogger der havde brugt denne forhandler til deres store vindue….måske de også laver/har vægge. Hvis ikke I allerede har fundet en løsning. Har ingen anelese om prisniveauet dog. Men de sku vist ha en masse gamle stående, men laver også pr. mål. 🙂 http://klassiske-vinduer.dk/

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   28. februar 2017 at 8:02

   Tusind tak for din omtanke <3
   Ham her har jeg kigget lidt på og han er lidt smådyr, eller han ligger jo bare i det almindelige prisleje – det er mig der er fedtet haha.
   Kan du tilfældigvis huske hvilken blogger det er? Jeg er altid så nysgerrig efter at se billeder 😀

   • Reply
    Michelle
    27. marts 2017 at 22:25

    Ej, sorry. Læste lige dette indlæg igen, og var 100% på at jeg havde svaret dengang! :O
    Nå, men det var bare et tilfældigt link til en blog der dukkede op på mi Facebook, så var lidt svært at finde frem til igen. Men fandt det sgu! (og igen nu da jeg allerede havde knækket koden for hvilke søgeord jeg brugte) 😉 Tænker måske det er lidt for pænt til jeres stil det de/hun har fået lavet? Måske? Håber I snart finder det helt rette!
    http://christinadueholm.dk/our-walk-in-closet-is-done/

    • Reply
     Copenhagen Wilderness
     4. april 2017 at 12:11

     Hahaha, det gør slet ikke noget – nogle gange går beskederne bare ikke igennem andre gange ender de i SPAM.
     TAK, og hvor er det sødt af dig at skrive!
     Vi har faktisk fundet en “mand” i odense som kan fikse det! Men udover det så er hendes løsning jo så fin….gad vide om vi kan dele vores soveværelse sådan op 😀

Leave a Reply