VORES TØRRELOFT

Reklame: Opsætning af vores New Yorker glasvæg – lidt proces billeder

17. juli 2017

REKLAME FOR JERN&GLAS

Del 6

Postet her og det næste (det kommer lige i rumpetten af dette post) har måtte vente på sig lidt længere end forventet. Der er travlt på alle fronter herhjemme og hver dag har jeg tænkt: “NU tager jeg billederne af vores “vidunder” –  og deler det med jer! I er mange der har spurgt og været interesseret i det endelige look. Det har simpelthen været så hyggeligt at der er blevet fulgt så meget med – især på Instagram ❤️. Men hver gang jeg har fattet mit kamera, for at tage billederne af væggen, har jeg tænkt: “Njaaaah, der er jo slet ikke dimset færdigt endnu“. Faktisk er det mere min egen tanke om “the big reveal” end min forfængelighed eller tiltro til jeres evne til at se igennem “det ufærdige”, som har spøgt.

Så  F**K it; nu er det NU, I får væggen af se fra absolut alle vinkler – i åben og lukket “tilstand” – også selv om der mangler en del; fra gulvlister og de 100.000 andre ting som kun jeg bemærker. Men først lidt billeder fra dagen, hvor det hele blev sat op…det var i sig selv en milepæl.

Hvis I ikke har set de indledende indlæg i denne lille føljeton, så kan I fange dem her…


New Yorker væggen – fra start til slut


Del 1:  Vi skal have denne glasvæg i jern og en lille update på hvad vi ellers skal have bygget på Tørreloftet.

Del 2: En skillevæg i Gaffatape

Del 3 – reklame : New Yorker væggen i Jern & Glas er bestilt

Del 4 – reklame : Et Photoshoppet billede af jernvæggen i vores stue 

Del 5 – reklame : Update: New Yorker væggen i glas &  jern er næsten færdig

Del 6 – reklame : Opsætning af vores New Yorker glasvæg – lidt proces billeder af opsætningen (Dette post)

Del 7 – reklame : Det færdige resultat : vores 4. sals drivhus: Jern & Glasvæggen er færdig

 


Projekt Opsætning af væg i Jern & Glas


untitledEn eftermiddag i midten af juni ankom Benjamin fra Jern & Glas og hans hjælpende hånd, med den færdige væg. Jeg varspændt at jeg må indrømme at jeg havde svært ved at være 100 % fokuseret på arbejdet den dag – heldigvis var det en forholdsvis stille dag på hospitalet.

untitled-2 Jeg tror at jeg taler for både kærestemand og drengene at det hårdeste del af opsætningen bestod i at slæbe alt materialet, samt jernvæggen, op på 4 .sal. Så HUSK at invitere venner, hvis I skal have lavet nogen lignende! Det havde været guld værd!

Skorstenen som I kan se på billeder heroppe over, fik vi for ca. 2 måneder siden muret op igen, efter at den gamle væg havde sat sit spor på både væg og loft. I kan her se hvordan det så ud før: ” Update på Betongulvet – hvad har jeg dog gjort“.

untitled-4Jeg var allerede jublende her – dog lidt nervøs for at vores fiber betongulv ville flække eller gøre noget uforudsigeligt, da rammerne skulle skrues ned i gulvet. Jeg endte også ret hurtigt med at drikke lidt øl i soveværelset sammen med Elmer, blot for at dulme nerverne 😝. Jeg er sikker på at alle værdsatte at jeg trak mig den dag…og kun kom frem når nødvendigt eller når de var nede i bilen….

I kan læse mere om vores gulvprojekter her i kategorien.

untitled-8Det var dog fuldstændig unødigt at jeg bekymrede mig. Jern & Glas drengene arbejdede så omhyggeligt og de var så søde til at rydde op og støvsuge efter sig hen af vejen…det på trods af at Tørreloftet i forvejen var temmelig støvet. Vi har godt nok haft nogle knapt så respektfulde håndværkere heroppe, nok derfor jeg virkelig bemærkede deres flid 🙂

untitled-13Der blev hugget lidt i skorstenen for at få det hele til at passe…bygningen er så skæv så skæv ❤️.

untitled-6Kærestemanden i en slags vigtig rolle.

untitled-10

untitled-5Jeg er så glad for at vi valgte Jern & Glas  i Odense – sikke et håndarbejde og så havde Benjamin endda lavet 2 kiler til loftet, da det hælder på midten og derfor efterlod en god portion luft i enderne/siderne af væggen. Det var en lille fin overraskelse, som vi bestemt ikke havde regnet med. Vo havde troet vi skulle have fat i en tømrer… men niks; kilerne i træ passede helt perfekt 🙂

untitled-7

untitled-122 af de meget meget tunge og robuste døre. Efter sigende vil jernvæggen stadig stå, hvis hele bygningen skvatter sammen ! Vigtig hypotese! Og jernvæggen er nu også mit “go to” sted, i tilfælde af jordskælv – i ved dørkarme og hjørner er jo de mest sikre steder i bygninger 😆!  Når man er opvokset i et højrisiko land for jordskælv (Marokko), så gør man sig altså automatisk sådan nogle neurotiske tanker.Men det er da heller ikke helt unødigt at tænke i de baner herhjemme! Husker I jordskælvet i 2008 her i DK? Jeg vågnede af det og ved at vores lysekrone gyngede – kærestemanden insisterede på at det var en lastbil der var kørt forbi ude på vejen haha.

Nu har vi vidunderet til at rede os 😛

untitled-11Den første dør! Den blev åbnet og lukket et farligt stort antal gange! Shit hvor og er jeg  tilfreds ;D

 

    Leave a Reply