VORES TØRRELOFT

Et Tørrestativ der er værd at have stående fremme

27. juli 2017

Indeholder Reklame i form af Affiliate links

toerrestativ-1-4

toerrestativ-1-5(Stativet er udsolgt nu. Jeg kan ikke svare på om de får det igen…beklager beklager). 

Jeg havde rent glemt, at jeg havde lavet en kladde på dette post. Hvilket i og for sig egentlig er ret heldigt da jeg ligger med en solid omgang febersnue og derfor ikke er specielt produktiv.

Det er faktisk bare så kedeligt som et kæmpe fint tørrestativ i Bambus, som jeg vil vise jer. Men det er ikke ligesom alle andre tørrestativer derude. Ment på den måde, at det her er så pænt at det kan tåle at stå fremme – ALTID og hele tiden 😂.

Vi har 2 af disse bambusvenner. Ét på tøjværelset/kaosrummet og så ét som vi rykker lidt rundt på, men som ofte ender i spisestuen, hvor der er god udluftning.
toerrestativ-1-7Altså jeg tørrer ikke håndklæder sådan her 😂. Det er en arbejdskade! Jeg beklager! Det havde selvfølgelig været mere autentisk med en RIGTIG vask, hvor tøjet ikke var farvekoordineret. Men jeg havde ikke noget vasketøj den dag og af miljømæssige årsager vasker vi altså kun når vi kan samle én stor vask. Men så havde I jo heller ikke kunne se stativet for bar tøj. Men med det sagt… så er tørrestativet da også en udemærket håndklædeholder 😛

toerrestativ-1-2Jeg har åbenbart “vasket” til sweater weather.

toerrestativ-1-6

toerrestativ-1-8Til en vask med store/lange beklædningsdele bruger vi begge vores stativer. Det lyder måske åndssvagt at man skal have gang i to stativer. Men jeg synes det er rart nu når stativerne fylder så lidt stående op af en væg eller når det agerer juletræ. Vi er også kun 2 personer i vores hushold, så det er også begrænset hvor meget vasketøj vi får produceret.

toerrestativ-1-10

toerrestativ-1-11Nem at hænge på en krog bag en dør eller at gemme under sengen…hvis man er så ordentlig anlagt at man partout skal pakke det sammen. Det er ikke sket herhjemme endnu.


Reklamelink: Find tørrestativet her på ELLOS


 

  • Reply
    S
    28. juli 2017 at 13:12

    TUSIND tak for tippet. Fik lige via dit link købt det sidste 🙂 Det ser super fint ud, og glæder mig til det kommer.

Leave a Reply