VORES TØRRELOFT

Nye retro køkkener fra Kvänum

1. juli 2018

Kvänum har et køkken så fint, at jeg instiktivt fik lyst til at flå vores ned og erstatte det “med en gammel sag“. De historiske og autentiske referencer i Banér Køkkenet er spot on, men alligevel diskret tilpasset vores samtids behov.

Skydelågerne, grebene…det hele har så meget sjæl! Og prøv lige også at se Banér i valnød eller i grøn – jøsses de er fine!

Jeg vil egentligt ikke bruge alverdens tid på at skrive en masse fine ord. Jeg vil egentlig bare lige sige: “se, er de ikke bare flotte“!  Måske nogen af jer har finkæmmet DBA og Gebyg, for lige netop at opnå køkken-retro-drømmen ?! I hvert fald kan den realiseres her <3

Fin detalje med forkant i teak.

Banér køkkenet, der fås med falsede låger i valnød, elm og eg eller med lakerede låger i farver som perlegrøn, dueblå, dunhvid eller lysegrå – sat i relief af en hvid forramme.

Photocredit: Kvänum

    Leave a Reply