KØBENHAVN

Antik-shopping

12. december 2012

 

Antik-shopping på Nørrebro.

Forleden fandt jeg 3 meget billige gamle kasser ned i “Sankt Hans Gade Antik”( forretningen i det røde hus). De har butik op af trappen også har de et lille “rode- rum ” nede i kælderen, hvor man ofte kan finde billige skatte. Forleden havde de f.eks. det fineste 50’er hjørne-barskab i teaktræ, til næsten ingen penge. Men nåh tilbage til kasserne: jeg havde lidt planlagt at de skulle op og hænge og agere hylder. Men op er de nu aldrig kommet – i stedet er de blevet til en fin lille reol ( Billeder følger da naturligvis om ikke så længe).

Sankt Hans Gade Antik er den fineste forretning, hvor man både kan finde alle mulige finurlige ting til hjemmet, også har de et relativt godt udvalg af genbrugs /vintage tøj( kald det hvad i vil), bag i butikken. Hende der ejer forretningen er så rar og sommetider kan man godt få pruttet priserne lidt ned.

    Leave a Reply