VORES TØRRELOFT

Etsy Finheder – De grønne

15. januar 2013

Måske jeg skulle få mig et lille “økosystem” i vindueskarmen, som jeg kunne gå og passe,  som en anden lille gartner. Jeg har bestemt ikke grønne fingrer – de planter jeg formår at holde er Ikeas “Ficus Benjamina“, idet de holder til lidt og hvert =  både min og kærestens manglende evne til komme forbi med en vandekande – men også katten Elmers tendens til at “slå dem”, tygge på dem og vælte dem! Alt i alt: en pæn plante uden for mange suicidal tanker.

De små økosystemer kan findes på etsy her.

Den udhulede pære med mos i kommer der en DIY på i løbet af dagen. Jeg har endnu ikke selv forsøgt at kaste mig ud i en udhulning af en pære – men det skal da prøves. Skægt at en pære åbenbart bliver gennemsigtig når man udhuler den og vasker den indvendigt.

 

    Leave a Reply