VORES TØRRELOFT

Mit Tapet

2. april 2013

1-IMG_9564

Mit tapet er fra den Kongelige svenske Hofleverandør og kan købes hos Tapet Forum lige her. Puderne er fra Day Birger et Mikkelsen, lysestagen er Kubustagen fra By Lassen og den kan købes her. Sofaen er købt på Lauritz.com i Tyskland.  Se guide af min istandsættelse af sofaen her.

Solen skinner ind på mine små musvitter (Titmice på engelsk – åh hvilket herligt ord!). Eksamenslæsningen går knapt så stærkt idag. Jeg har forsøgt at tælle de små titmice på væggen. Men jeg har konkluderet, at det er rare at leve i uvisheden om, hvor mange der er.

Jeg sidder i den en anden af rummet i “biblioteket” – ja det lyder flot, men det er knapt så flot PT – billeder må følge en anden dag, en dag hvor bøgerne er kastet ind på hylderne i en kombination af stringent orden og lækker tilfældighed.

Solen afslører at min trafiklyslampe uden trafiklysfarver, er meget støvet. Jeg har derfor knapt så elegant forsøgt at gemme støvet bag en sort sky af ” blur “. Men nu ved i det – her støver!

 

 • Reply
  Line - teaklover
  2. april 2013 at 17:39

  Sikke en sofa! Godt arbejde med den!

  • Reply
   froekenoverspringshandling
   2. april 2013 at 19:12

   Takker 🙂 Li’ over med alle dine fund osv – haps!!!!!

Leave a Reply