VORES TØRRELOFT

En Bordeaux stol til min nye Bordeaux bomber?

20. september 2016
borPhotocredit: Fritz Hansen & Mortilmernee

Arne Jacobsens smukke stol “Dråben” fra 1958  er blevet lanceret i 2 nye farver og jeg hamrende forelsket i den Bordeaux version. Udover at jeg lige har købt en Bordeaux quiltet bomberjakke fra Global Funk og jeg går med planer om at male en af mine vægge bordeaux a la Mortilmernee’s ( Jotun Farvekode: S6030R20B), så er det eneste “Bordeaux” jeg beskæftiger mig med, noget jeg drikker i ny og ofte næ. Og og OG, så er “bordeaux” skisme også min fortrukne Shellac farve – til et punkt hvor jeg ikke engang bliver spurgt længere, når jeg har sat mig i stolen i neglesalonen. “Malaga Wine” hedder lakfarven i øvrigt 😉

“Dråben” er også blevet lanceret i farven “Shadow Grey” – men jeg tror nu at “den skal opleves”. På pressebillederne ligner den nemlig umiddelbart den sorte version, som vi har stående herhjemme – og det er jeg ganske sikker på ikke stemmer 🙂

I kan se vores “Arne” i indlægget hér

d4Photocredit: Fritz Hansen
d3Photocredit: Fritz Hansen
d2Photocredit: Fritz Hansen

Stylepit

    Leave a Reply