VORES TØRRELOFT

40 % på alle gulvtæpper Hos Ellos

20. september 2016

Indlægget indeholder Afiliate links til ELLOS

ELLOStæpper

 1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. /

Til og med d. 25/9 har alle én rabatkode til ELLOS, som giver 40 % på den dyreste varer. Rabatkoden kan ikke bruges på alle ting – men den kan i hvert fald bruges på alle ELLOS gulvtæpper. Jeg har derfor samlet nogle af mine favoritter til jer. Tæppe “nr. 1” har vi haft herhjemme i over et år og vi er stadig SÅ glade for det ( Offwhite/brun). I kan  bl.a. se det hjemme hos os i indlægget fra i går: “Farverige puder på prøve herhjemme” og så kan I også lige se mit pudsige fund  (inkl. video) af en “nem måde” at rengøre tæppet på i indlægget “Rengøringstip til Tæppet vi alle har“.

Rabotkoden gælder også tøj, sko, accessories, boligtekstiler, indendørsbelysning og tapeter. Den kan ikke kombineres med andre tilbud, nedsatte varer eller varer mærket med ”Kampagnepris” og ”Ingen rabat”

Hvis du allerede har brugt den rabatkode – så få lige din kæreste, ven,  mor eller far eller til at oprette en profil så du kan shoppe lidt mere  😉

 

 • Reply
  Maria
  23. september 2016 at 15:25

  Hvordan finner man rabatkoden? ^_^ Er logget inn med bloglovin’

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   23. september 2016 at 15:35

   Logget ind med Bloglovin’? På Ellos ?
   Du skal logge ind på din Ellos konto og så ligger rabatkoden på forsiden 😀

Leave a Reply