VORES TØRRELOFT

Nye Farver – fra Louis Poulsen

5. april 2013

ph2Page007

Louis Poulsens klassiske PH5 har fået et forårspift, og kommer nu i nye farvekombinationer:  hvid/rosa, rosa/grøn, armygrøn/mørk grøn og mørk grå/turkis  – alle med mat overflade og bronzefarvet afstandsben.

Jeg har aldrig været PH5-lampe typen – jeg må nok indrømme, at jeg altid lidt har syntes, at den lampe repræsenterer en kombination af proletar med mastercard eller et kontor/venteværelse i 80-90’erne. Jeg tror har det med PH-lampen som med kakkelborde – de er kun pæne i nogle sammenhænge ( og det var ikke en bøvs til vores nationalklenodie- ingen af dem). Men jeg må til gengæld vedkende mig, at de nye PH’er  er super fine og at jeg da godt kunne drømme mig til sådan én – også elsker jeg hvordan PH kataloget er stylet – både med Gubi og House doctor møbler – noget for alle pengepunge.

Lampen koster 4495 kr. og kan blandt andet købes her.

Vi har selv 2 af de originale Louis Poulsen ” Værkstedslampen” designet af A. Wedel Madsen , hængende over spisebordet – dem vi fik i julegave sidste år af min dejlige mor. Så de bliver ikke skiftet ud lige med det vuns <3

IMG_5816

    Leave a Reply