VORES TØRRELOFT

Retro Sofa Himlen

8. juli 2013

1-Opdateret for nylig21-001

Jeg har i månedsvis drømt og sukket efter Sofaen ”Herman”,  i  både 2 og 3 personers udgaven, samt 1 lænestol – det hele i Ariel Antracit eller i Divo Sort stof. Jeg har simpelthen ikke kunne få øjnene væk fra den smukke skabning!

I årevis har jeg købt, renoveret og polstret gamle 50’er-60’er sofaer og aldrig været helt forelsket – Nu snakker jeg Finn Juhl’s  ”Poeten” forelsket, den ultimative sofa i mit univers ( Jeg har desværre ikke lige de ca. 43.000 kr. til en sofa, som desuden også kun kan være til gavn for 2 personer af gangen).

MEN MEN MEN, som sagt har jeg haft øjnene på kære Herman i et par måneder og jeg venter spændt på at Sofakompagniet igen i løbet af året åbner op for  deres ”Design Selv” koncept, således at jeg kan få mine Her”mænd” i den farve jeg ønsker – fordi let’s face it – mørke farver ”dur” for mig.

Imens jeg venter, kan i kære læsere da også lige få øjnene op for dette super fine firma, som endda har de mest rørende priser. Sofakompagniet har desværre ikke en fysisk butik – men det er netop også en af årsagerne til, at de kan tilbyde så små priser ( og bevares, det kan jeg så absolut leve med:)). Nu har jeg efterhånden fulgt med på deres facebook side (her)  i et godt stykke tid og med alle de positive feedbacks de får fra glade kunder- så tør jeg godt springe ud i ” uvisheden” og satse på ” rarhed” for synet og numsen.

Jeg er ikke i et øjeblik i tvivl om, at når min lille kaffe/ølbar ser dagens lys, så bliver det med nogen af Sofakompagniets fantastiske designs.

Tjek deres hjemmeside ud her, og tag også et smut forbi deres skammel-galleri  ( bedårende!) – de rammer lige plet i mit retro-hjerte.

Jeg laver en update så snart de igen åbner for “Design Selv” – jeg sidder jo alligevel febrilsk og pumper deres hjemmeside og facebook flere gange i døgnet.

 • Reply
  Lola
  8. juli 2013 at 15:07

  Fedt indlæg. Tusind tak for inspirationen, jeg skal helt klart have mig en herman eller anne 🙂 Fed Blog BTW. Du er virkelig god til at sætte gamle ting i stand.

  • Reply
   froekenoverspringshandling
   8. juli 2013 at 15:08

   Jamen mange tak da 🙂 Ja Anne er også så fin!!!

 • Reply
  Sara Fia
  8. juli 2013 at 16:31

  Herbert skal være min, tak for indlæg. Jeg har virkelig ledt længe for at finde sådan en sofa 🙂

Leave a Reply