VORES TØRRELOFT

Diptyque kærlighed

11. november 2013

1-NYC 2013

Nu har jeg det seneste år gang på gang stødt på indlæg og artikler omkring de franske vokslys ” Diptyque” – om hvor lækre de er, hvor duftende de er, hvor smukke de er og yadi-yadi. Så da jeg tilfældigvis kom forbi butikken på 377 Bleecker Street I New York skyndte jeg mig derind, for at finde ud af, hvorfor folk er så betagede af de ” skide” lys.

Mine tvivl blev i den grad bragt til skamme – fra det øjeblik jeg trådte ind af døren, var jeg fuldstændig fortryllet af duftene. Jeg aner ikke hvordan jeg skal beskrive duften i butikken –  og desværre ville det nok kræve, at jeg købte alle de forskellige lys for at få duften bragt herhjem!!! Der duftede “mystisk”- altså mystisk på den gode og uforklarlige måde – ikke den røgelses og syntetiske måde 😉

Jeg havde næsen nede i samtlige lys og endte med at købe duften ” Baies”. Ekspedienten var da også rar og gjorde mig opmærksom på, at den duft jeg havde valgt, er den mest populære. Hmmm tænkte jeg bare… min næse er åbenbart gennemsnitlig og mainstream. Well well – så er chancen for at manden og katten kan holde ud at være herhjemme jo stor 🙂

Lysene kan købes fra dansk webshop lige her

1-IMG_3667Jeg sneg mig til dette billede af butikken, da jeg gik forbi efter en fantastisk middag på August (kan klart anbefales, prøv bare at se herunder, hvor hyggeligt der er og maden er så fantastisk! August skal opleves når det er mørkt – det er som at sidde i et drivhus fyldt med lyskæder og blomsterdufte)

august

  • Reply
    MAKEUP ORGANIZING | HOMESiCK
    2. december 2013 at 12:12

    […] mindre naiv end mig, hvis I køber det på Ebay. Til gengæld vil jeg anbefale jer at smutte forbi dette indlæg på Frk. Overspringshandling hvor hun skriver om dem og linker til dansk forhandler […]

Leave a Reply