Ikke-kategoriseret

Tilbage fra New York.

11. november 2013

1-fc1ca4e6487911e3836e121e66d6e8e0_8

 

Så er stilheden her på bloggen slut – Bum!

Jeg er lige kommet hjem fra en lang og vidunderlig ferie i New York og jeg kan hverken få hænderne, håret eller andet ned igen! Det var SUPERBE – jeg er SÅ forelsket i byen at jeg har valgt at trodse mit bloggerprincip om kun at skrive om indretning og interiør. Så i løbet de næste par dage vil jeg lave et par indlæg eller 3 omkring byen.

Der kommer selvfølgelig også indlæg med nogen af de finurlige ting jeg har købt til lejligheden og nogen af de butikker, som jeg nærmest flyttede ind i 🙂

Mine bedste køb var uden tvivl mine 2 Marc by Marc Jacobs tasker – den ene var en 5 års gave fra min ret så rare kæreste, den anden var en tidlig fødselsdagsgave til mig selv 🙂        

Jeg fandt desuden også nogle gamle fotografier på et loppemarked, som er sindsygt uhyggelige – uden at jeg helt ved hvorfor! Jeg fandt også et gammelt dukkehoved på en creepy piedestal, som jeg bare måtte eje! Aner ikke hvorfor jeg skulle eje den, måske det var alt den halloween overflod, som greb mig? Der skal nok komme billeder 😛

1-Desktop21

    Leave a Reply