VORES TØRRELOFT

Ny Coffe table Book.

14. november 2013

1-IMG_4135

1-bog

I New York fandt jeg denne fine bog ” All The Buildings In New York(* That I’ve drawn so far)”  i en lille butik på Bedford Avenue i Williamsburg. Bogen er blevet til på baggrund af et personligt projekt af den australske blogger og illustrator James Gulliver Hancock (se her). Projektet går ganske ” enkelt” ud på, at tegne alle de bygninger i New York, som har et visuelt, historisk eller personligt særpræg. 

Jeg er vild med illustrationerne og jeg blev det endnu mere da jeg slog op i bogen og så at Hancock havde tegnet et hus, som jeg dagen forinden havde stået og taget billeder af. Det var faktisk bare et almindeligt hus…men det havde bare noget “uspecifikt- særligt”, som jeg stadig ikke helt kan sætte finger på.

Hvis nogen af jer syntes at bogen er fin, så kan den købes på Amazon( Små 16 $).

På Hancocks personlige blog (her), sælges plakater og originale illustrationer.

    Leave a Reply