VORES TØRRELOFT

Ikea nyheder…

24. januar 2014

1-Desktop36

Mums mums fra d. 31/1 kan Ikea’s særkollektion “Bråkig” købes i butikkerne. Kollektionen er opstået på baggrund af et samarbejde med Artrebels …og ih hvor er den fin. Godt nok er jeg ikke den store ” farve-fan”, men jeg syntes virkelig at kollektionen er fin – fik jeg sagt at den er fin? :P.

Mønstrene er dog set før og kunne til forveksling ligne et samarbejde med Ferm Living….men alt i alt..så er den altså fin 🙂 Hip, ung og ballade agtig!

Især sovesofaen som i kan se her i kataloget er rigtig fin og minimalistisk..sådan helt uden at være sovesofa-agtig.

Bronzebordbenene er også super lækre…så tidssvarende at jeg kan forestille mig at der bliver rift om dem.

1-Desktop37

 • Reply
  Line
  25. januar 2014 at 12:43

  Nu tror jeg faktisk at jeg ved hvorfor jeg stejler lidt over den kollektion. Det er simpelthen FOR fint. Det mangler den kant som jeg ellers synes artrebels repræsenterer. For ja, det der, det kunne lige så godt være lavet af Ferm eller Søstrene Grene.

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   26. januar 2014 at 9:13

   Du har fuldstændig ret, den mangler kanten!!!!!
   Det er lidt ærgerligt, fordi det er jo fedt samarbejde ;/

Leave a Reply