VORES TØRRELOFT

Spraymaling af rullebord

7. august 2014

 

10570205_655366611220880_2087862430_n1-222222

 

Så blev rullebordet spraymalet og sikke fint kaklerne popper frem 🙂 Er pænt tilfreds. Jeg brugte ca. 4 spraydåser fra Røverkøb. De har pt. 4 stk. til 100 kr. lige her 

Jeg valgte en mat sort. Læs mine spray-tips i dette indlæg fra forleden, hvor jeg DIY’ede mig fra nye blomsterpotter til  potter med et gammel rustikt look 🙂

 

 

 • Reply
  Pernille
  10. august 2014 at 12:07

  Hvor er det bare blevet smukt! Flot arbejde! 🙂

  Jeg har et spørgsmål, jeg håber du kan hjælpe mig med. Jeg vil gerne have nogle gamle skolestole som spisebordsstole. De skal sættes i stand og males sort. Kan man bruge den spraymaling fra Røverkøb, som du har brugt eller er der risiko for den smitter af, når man sidder på stolene? Eller er der anden maling, som vil være mere holdbar?

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   11. august 2014 at 15:46

   Tusind tak 😀
   Er det sådan nogle af de der træ-finér agtige skolestole? Nej det vil overhoved ikke smitte af; som i at man bliver IKKE sort på nummi, når tørretiden på ca. 12 timer er gået 🙂
   Slib dem let med lidt fint sandpapir. Vask GRUNDIGT GRUNDIGT træstøvet af, idet støvet laver nogle kedelige strukturfejl i malingen.
   Jeg ville nok bare investere i en lidt bedre lak, når det nu er stole som jo slides ved ” sidning”. Brug evt. den som hedder ONE TOPLAK ( Røverkøb) eller Belton som ihvertfald forhandles i de fleste farvehandlere. Det kan godt betale sig at give et par mønter mere…den jeg har brugt er også rigtig god. Men mit møbel er bare ikke så udsat, når det bare er til opbevaring 🙂 Det gode med spraymaling er at man så let kan spray henover hvis der skulle komme nogle skrammer i malingen 🙂 Håber det er svar nok, og meld endeling tilbage. Om ikke andet så del gerne billede af resultatet 😀

   • Reply
    Pernille
    13. august 2014 at 9:22

    Fantastisk! Tusind tak for dit svar! Det har givet mig mod på at springe ud i projektet snart. 🙂
    Jeg sender et billede, når det er klaret 😉

    • Reply
     Frøken Overspringshandling
     17. august 2014 at 12:22

     Selvtak og fedt 😀

Leave a Reply