VORES TØRRELOFT

◊ Om at have mange planter

11. december 2014

•⋱◊⋰•

 ⋘•◊▲◊•⋙

10808427_812918052100159_1581901984_n

Forleden fandt jeg ud af, hvordan kronisk impulsiv plante-shopping ser ud, når man samler alle købene.  Alle vores planter kunne ikke stå på vores store teakskænk, SÅH mange var der- og jeg havde endda ikke hevet alle ind til “nipning” ( 24 stk).  Jeg blev lidt små-imponeret, fordi det er altså ikke særlig lang tid siden, at vi kun havde 2 planter i hele lejligheden – og de 2 planter kæmpede for deres sølle liv.

Jeg forstår slet ikke, hvordan vi har kunne leve uden – iltkvaliteten må have været ganske forfærdelig herinde 😛

Nørrebro er faktisk den bydel i KBH, med færrest antal kvadratmeter grønt pr. indbygger.  Den gennemsnitlige københavner har 36 kvadratmeter græsplæne, imens vi hér på Nørrebro, kun har sølle 6! Hvad tænkte de dog på, da de kastede millioner efter renoveringen af Nørrebrogade for et par år siden ? Hvorfor plantede de ikke lidt flere  træer end de spæde små, ved et par enkelte sideveje? Jeg undrer mig – at gøre Nørrebrogade mere ” grøn” ved at nedsætte trafikken og få flere cyklister, kunne de godt have taget lidt mere bogstaveligt. Tænk hvis Nørrebrogade var en grøn Allé 😀

Såh jah,  jeg har mere eller mindre konkluderet, at min plante-købe-træng må være forbundet med manglen på selv samme, her i det Nørrebroske – jeg kompenserer simpelthen og er derfor både undskyldt og nødsaget til at købe flere 🙂

    Leave a Reply