Ikke-kategoriseret

◊ Interview på LoveCopenhagen.com

5. januar 2015

 photo 1-juilapng_zps37175c6d.jpg

 photo d00ab3b1-971a-4d3e-9c30-ef3b4327b855_zps6f5f5829.png

 •⋱◊⋰•

Jeg har fået æren af, at være årets første “Københavnersnude” hos online Magasinet LoveCopenhagen og det gav anledning til en hel del fnisen over mig selv som 12-årig, men også refleksion over, hvilken fantastisk lille-storby vi egentlig har (læs interviewet hér)

I interviewet bliver jeg bl.a. spurgt ind til, hvornår jeg sidst var forelsket i København, hvor jeg drikker min kaffe, spiser min mad og hvad mit bedste københavner minde er. Jeg knus-elsker konceptet med, at hive fat i “en interessant københavner” (jeg føler mig MEGET beæret, skal det lige siges) og høre deres tanker og personlige kærlighedsaffærer med Byen.
Jeg er Københavnersnude #19 i rækken, så der er et par stykker foran mig, at blive inspireret af. Lovecopenhagen tipper desuden til events, restauranter, butikker og kaffebarer i København og omegn.

Tak fordi jeg måtte lege med <3

Besøg Lovecopenhagen.com og følg dem på Instagram her.

    Leave a Reply