VORES TØRRELOFT

◊Vores Spisestue/ Botaniske Have.

16. januar 2015

•⋱◊⋰•
⋘•◊▲◊•⋙

Vores spisestue er uden tvivl med favorit rum herhjemme, særligt efter at jeg fik sat den rustne jernstang op, som jeg fandt på gaden. Den understøtte så fint, det industrielle, New York inspirerede loft-look, som jeg knuselsker.

 photo 1-IMG_9127-005_zps2e35b05c.jpg
…og NEJ jeg har ikke slanket rummet med Photoshop, vores gamle lejlighed er bare helt usandsynlig skæv (til højre i billedet).
 photo 1-IMG_9122_zpsc70013c3.jpg

For lidt tiden siden fik vi nye HVIDE vinduer i spisestuen og planen var/er, at de skal males sorte igen (Billederne her er fra midt november). Jeg har bare lidt svært ved at få mig selv til at male på SÅ nye og pæne vinduer. Men jeg savner de sorte, så jeg må i tænkeboks – uanset venter jeg med at male dem til sommer.

Og JAH jeg er ny-proklameret plante-hoarder efter det lykkedes mig at holde liv et i par stykker sidste år.

 photo 1-IMG_9050_zpsaa1df991.jpg

Vi har et rimligt skrøbligt gipsloft, så der skulle nogle vanvittige ravplugs ( Piranha fra Black & Decker – forhandles bl.a. i Silvan) med indbyggede kroge til at hænge den rustne jernstang op med. Hvis man køber dersens ravplugs, skal man huske at købe et specialværktøj, der hører til (koster 60 kr.). Værktøjet skal bruges til at folde ” griberne” ud med og det er altså helt umuligt at få dem ud ellers ( vi prøvede at spare pengene – spild af tid og cykeltur 😛 ).

 • Reply
  Maja
  16. januar 2015 at 7:15

  Så smukt! Gid vi havde plads 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   16. januar 2015 at 7:18

   Tusind mange tak. Man kan godt lave det i et mindre skala 😀

 • Reply
  Camilla - Scent of Fashion
  16. januar 2015 at 12:17

  Det er jo SÅ fint og hyggeligt! Er vild med det 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   16. januar 2015 at 12:26

   Tusind tak altså :*

 • Reply
  E
  18. januar 2015 at 22:56

  Fantastik! Netop sådan en opstilling jeg har søgt rigtig længe.
  Hvor er de to lamper fra?
  Hvor mange cm over bordet hænger jernstangen? Har du en ide om hvor jeg kan finde en lign jernstang?
  Bedste hilsner

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   19. januar 2015 at 11:00

   Det er “Værskedslamperne” i Emalje for Louis Poulsen. De laves ikke i emalje mere, men kan være heldig på DBA. ELlers så bliver de produceret for fuld skrue i aluminium nu og i et væld af farver. De sælges bl.a. i Magasin.
   Fra stang til bord er der ca. 124 cm 🙂 Jeg fandt jo min på gaden. Hvis den skal være rusten så nok i en storskrald eller losseplads. Jernstænger kan dog købes i Silvan osv og så må man evt. selv igang med at rustne dem 🙂

 • Reply
  Lea
  11. maj 2015 at 10:21

  Den stang er simpelthen den fineste idé! Nu skal jeg flytte i ny lejlighed lige om lidt og jeg bliver altså nødt til at lave noget lignende! Nu er jeg ikke så handy (endnu) – men jeg går ud fra at du har viklet begge lampeledninger rundt om stangen ind mod midten og samlet det i den hvide midste ledning? Hjæææælp :sweat_smile:

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   11. maj 2015 at 16:12

   Lige præcis sådan jeg har gjort:D
   Når du kan gennemskue det, så er du da rimli’ handy 😛

Leave a Reply