VORES TØRRELOFT

◊ Teaser på en fin lille DIY

15. februar 2015

⋘•◊▲◊•⋙

Blomster & Blå Væske

⋘•◊▲◊•⋙

 photo 74afe5c6-5da8-4761-99e8-b5831bbb9d9a_zpsaf964473.jpg

Jeg er igang med et spændende lille projekt, hvor de hér fine blomster fra den lokale blomsterpusher, bl.a. indgår i en DIY, samt en masse “blå væske” 🙂 . I får sandsynligvis, at se, hvad jeg bikser med d.21/2 på den pågældende hjemmeside 😉

•⋱◊⋰•

 • Reply
  Cathrine
  18. februar 2015 at 17:09

  Først og fremmest ville jeg lige sige, at jeg er helt forelsket i din blog!
  Men jeg har et spørgsmål, som jeg håååååber at du kan hjælpe mig med 😉 jeg anser dig for at være lidt af en plantekender. Det har som sådan ikke lige så meget med dette indlæg at gøre, men vidste ikke lige hvor jeg ellers skulle skrive!
  Min pilea-plante har haft det virkelig godt, men de seneste skud på den er meget lange, med meget små blade der sådan “krøller”. Sådan har jeg ikke set den før – har du? I så fald håbede jeg lidt på at du måske havde en idé om, hvad det kunne skyldes 😉

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   20. februar 2015 at 7:12

   Hihi tusind tak 😀
   Hmm næh sådan har ingen af mine set ud før. Er det en meget ” dyb” potte de står i? Jeg tænker er der langt fra “jordskorpen” til pottens kant? Det kan nemlig nogle gange have noget at sige, fordi de små stængler nede i mørket bruger krudt på at vokse stilken lang, så de kan komme op og få lidt lys. Det kan gå udover selve bladet, som så derfor ikke, er så stærke i strukturen.
   Det kan også være fordi, at der er for mange små skud? Nip evt. nogle af dem af og plant dem i en anden potte = baby-pilear 😀
   Men det lyder alligevel lidt skørt, fordi mine pileas er rimelig hårføre :/
   Måske du har clonet dig frem til en ny art 😛

Leave a Reply