VORES TØRRELOFT

Reklame: En Genistreg fra BoConcept

19. februar 2015

Reklame for Boconcept

The Call – Drama & Møbeldesign

 photo THECALL-OFFICIALPOSTER_zpsc4e559f9.jpg
Jeg har lige set BoConcepts nye film ”The Call”, som ikke minder det fjerneste om en kommerciel reklamefilm. Den er både anderledes, fangende, elegant og stilfuld og så har den en helt særlig stemning, som jeg ikke har oplevet i ”reklamer” før.

Kortfilmen varer i ca. 6 minutter og har karakter af et drama; når de at kysse og hvem er det, der ringer hele tiden?

Mads Mikkelsen spiller ikke bare denne ene af de to hovedroller eminent – han har også været med til at udvikle manuskriptet og været dybt involveret i hele processen. En af Mads Mikkelsens mål var at spille ”rigtig skuespil” – og det man sige, at han opnår, som attraktiv, charmerende og møbel-elskende mandfolk. Jeg er godt tilfreds!

“The Call” er optaget i de smukkeste stilrene omgivelser og er møbleret med BoConcepts elegante designmøbler. Stilen i filmen kan beskrives som moden, moderne, og luksuriøs, hvilket jeg syntes er meget passende til den personlighed Mads Mikkelsens rolle har.

I filmen ”medvirker” bl.a. Boconcepts smukke skrivebord ”Cupertino”. Skrivebordet er designet i et enkelt retrolook og er både funktionelt og stilfuldt. Og så har jeg jo bare en svaghed for koniske bordben. BoConcepts ikoniske stol ”Imola” medvirker også i en virkelig lækker farve – se hvilken til slut i filmen 😉

”The Call” er en perfekt skildring, af enhver bolignørds og møbelelskers prioriteter og evne til at lukke ALT andet ude, når et smukt møbel er i fokus og tager ens opmærksomhed. Jeg tror, at jeg har “snobbet”, negligeret og ignoreret min kæreste en del gange i årenes løb, både bevidst og ubevidst, når vi tulrer rundt i boligforretninger eller når jeg fordyber mig i læsning, billeder eller film, hvor fine møbler indgår. F.eks ænser jeg ham knapt når vi er i Illums Bolighus eller når jeg “kæler puder” og render rundt og siger “næh” i BoConcept. Det er først ca. ved kassen, at jeg begynder registrere hans tilstedeværelse igen.

Jeg glæder mig allerede til, at se det ikoniske danske samarbejde mellem Mads Mikkelsen og BoConcept, udfolde sig på ny, når den anden film ”The Guest” udkommer i løbet året. Hvis det hér er standarden for fremtidens reklamer, så kan det godt være, at jeg begynder at lade være med at zappe væk i pauserne.

Se den lille underholdende film “The Call” herunder og deltag i BoConcepts konkurrence om en personlig indretningsservice og BoConcept møbler til en værdi af 75.000 kr. inde på deres hjemmeside.

•⋱◊⋰•

Sponsoreret indlæg.

    Leave a Reply