VORES TØRRELOFT

◊ Vores Hjem i Bolig Magasinet

4. marts 2015

 photo 2_zps3o38seh7.jpg

Sidste måned teasede Bolig Magasinet bagerst i bladet, med vores lejlighed og i morgen udkommer det nye magasin, med vores boligreportage. Jeg har selv set reportagen og jeg er fuldstændig færdig af grin over mig selv, fordi lejligheden har ændret sig så meget på 5 måneder. K**t jeg har et problem – eller faktisk 2:

1. Lejligheden ser jo slet ikke sådan ud mere – alt er flyttet rundt, malet anderledes, stylet anderledes. Hver gang jeg flytter rundt, syntes jeg lejligheden fremstår bedre – så derfor er jeg en lille smule ambivalent over reportagen, fordi jeg syntes lejligheden er PERFEKT nu 😛 Kender i det? Godt jeg snart får besøg af et nyt reportage-team 😉

2. Hvor havde jeg dog lidt planter!  Jep, det er ikke for sjov, at jeg har stiftet Anonyme Plante Samlere ( Læs hér)

•⋱◊⋰•

 • Reply
  Katrine
  5. marts 2015 at 17:01

  Jeg synes, det er den flotteste reportage! Jeg er vild med jeres New Yorker-look, og jeg drømmer om at gøre noget af det efter.
  Men når du skriver, at meget er lavet om, så bliver jeg endnu mere nysgerrig!! Jeg er ny følger, og jeg glæder mig til at se meget mere fra dit hjem 😉

 • Reply
  Katrine
  6. marts 2015 at 12:11

  Jeg skrev en besked forleden, som jeg nu ikke kan finde. Jeg vil ikke spamme dig, og måske du ikke har fået den godkendt 😉

  Jeg er blot nysgerrig efter af se mere af dit hjem, når du nu skriver, at meget er lavet om siden BoligMagasinet var hos dig. Jeg er vild med dit hjem (som det var), og jeg håber at se mere af det hele!
  God dag!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   7. marts 2015 at 19:14

   Hov jeg har ikke fået andet fra dig, ser det ud til ? 😀
   Jeg syntes at meget er lavet om – men det er fordi jeg fuldstændig uhæmmet nørder detaljer. Følg mig evt. på Instagram, der er bedre til at smide billeder op : Frk.overspringshandling . Det område der er særligt ændret er sofa arrangementet ved akvarelvæggen: stole, sofabord og placering er blevet ændret og gjort mere grønt 😉 . Alting er generelt bare blevet mere plantegrønt ;D
   Og tak fordi du følger – simpelthen så hyggeligt!

   • Reply
    Katrine
    8. marts 2015 at 10:15

    he, det er sikkert mine fimlefingre, der ikke fik trykket send 🙂
    Jeg har fundet dig på insta også 😉

    Dejlig profil du har!
    God søndag

    • Reply
     Frøken Overspringshandling
     8. marts 2015 at 18:42

     Haha – kender det godt 😉
     Dejligt at du gerne vil følge med!

Leave a Reply