VORES TØRRELOFT

◊ Favorit Spraymaling til lamper

2. april 2015

For nogle uger siden købte jeg denne nu sorte lampe, i hvid til 145 kr. (den var sat ned, da den var ridset) i en lille butik, i nærheden af Torvehallerne. Lampen er nyproduceret, men jeg elsker dens old school skrivebords-boss-look. Jeg “visualiserede” straks, at den skulle have en omgang sort spraypaint…så dét har den nu fået 🙂

Min Favorit spraymaling hedder “One Toplak” og den forhandles bl.a. i Røverkøb. Den koster 99.50 kr. og dermed noget mere kostbar end de almindelig 3 stk. for 100 kr.spraymalinger, som de ellers forhandler. MEN “ONE” er bare meget bedre, at arbejde med; den giver et flottere finish, den har bedre dækevne og er dermed mere drøj i brug ( jeg ville tro, at jeg kunne dække 3 lamper med én dåse). Yderligere kan man påføre lagene meget hurtigere, idet spraymalingen er gennemtør på kun 30 min.

Jeg har tidligere brugt One Toplak (her).  One Toplak kan desuden bruges på: træ, metal, glas, keramik, kurve og sten 😉

 photo lampe3_zpshq3jz96z.jpg photo Lampe1_zpspxbfcckb.jpg

 photo lampe2_zpsq0cqka99.jpg

 photo lampe4_zpsbd7jyotm.jpg

•⋱◊⋰•

 • Reply
  anette
  2. april 2015 at 21:17

  Super fin lampe og flot farvet, mine får altid striber…

 • Reply
  Connie //Larsens Blog - Hverdagsskriblerier
  2. april 2015 at 21:57

  Tak for tippet, har en lampe jeg godt vil ha’ malet sort 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   3. april 2015 at 21:15

   Selvtak 😀 Håber det bliver godt – min fik 3 fine lag for at undgå ” gardiner” og dråber på afveje 😉

 • Reply
  Jeanett
  2. april 2015 at 23:59

  Hej 🙂 Kunne du måske fortælle, om du har slebet den først? Eventuelt grundet den? Jeg har nemlig en gammel værkstedslampe, jeg står og skal male, men jeg er meget på bar bund i forhold til arbejdsprocessen 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   3. april 2015 at 21:14

   Nej det har jeg ikke. Jeg spraymalede bare direkte ovenpå, efter at have rengjort den med lidt universalrens. Men den havde også en rigtig pæn og jævn overflade. Spraymalingen hæfter upåklageligt på de fleste overflader også de ujævne. Hvordan er overfladen på din værkstedslampe ?

 • Reply
  Maiken
  4. april 2015 at 11:43

  Sikke fint resultatet er blevet! Godt spottet at lampen ville blive så sej! 🙂
  Jeg har ligesom dig en svaghed for sort i indretningen. Jeg mangler desperat et møbel til mit tv der kan hænge på væggen. Jeg har indtil videre afskrevet IKEA’s Bestå serie pga. den hvide farve, men har du nogen ide om denne spray maling ville kunne holde fast her? – Eller kender du evt. til andre flotte mørke møbler til formålet.
  Tak for masser af fantastisk god inspiration i øvrigt, jeg har allerede ‘lavet aben’ på dit hjem et par gange 🙂

 • Reply
  Marianne
  5. april 2015 at 9:56

  Hvor ser det godt ud! Hvor spraymaler du henne? Jeg er bange for at farvepartiklerne ender over det hele, og har hverken lyst til at få smurt vores altan, lejlighed eller fliserne på vores fællesareal ind. Nogle tips?

Leave a Reply