VORES TØRRELOFT

Prisvenlige Høje Cocktailglas

15. juni 2015

 photo aida_zps2lhkduma.jpg

I går tullede jeg rundt i Bahne og udvalgte finheder til mit næste gæsteindlæg ( og i dag slæbte jeg alle dimserne op på 4.sal med stor hjælp fra kærestemanden, som nok gerne så, at jeg snart bare lavede et plaid-indlæg). Det uundgåelige skete jo også og dankortet kom frem, idet jeg faldt for de her høje cocktailglas fra Aida. 8 af dem kom med hjem til minibaren. Glassene koster 60 kr. for 4 stk. Jeg fandt vores i forretningen på Fisketorvet 😉

 • Reply
  Lisbeth
  15. juni 2015 at 22:04

  De er bare super fine! Skal helt sikkert huskes, til vi engang får stablet vores egen minibar på benene (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Reply
  Laura
  15. juni 2015 at 23:53

  De er super fine, har selv lige købt den lave model. Begge modeller fåes også i imerco på tilbud 4 for 50,- 🙂

 • Reply
  Pernille
  16. juni 2015 at 10:54

  Jeg har købt de lave af dem. De er så fine, men samtidig er de også mine nye “Der sker ikke så meget, hvis et glas ryger på gulvet”-glas! 🙂

Leave a Reply