Ikke-kategoriseret

Presseevent/Reklame: Ilva AW15 Press Release

16. juni 2015

 photo 21_zpsvkm158pt.jpg

I sidste uge var jeg til Ilva’s Press Release AW15 i den skønne Brøndsal i Frederiksberg Have. Til salen er tilknyttet det fineste lille orangeri, der til lejligheden også var stylet med en masse rosa/nude farver.
I kan bl.a. se frem til en masse fine sofaborde og sideborde i Ilva’s nye kollektion, der kommer i butikkerne i augustmåned. Jeg poster lidt flere billeder fra kollektionsfremvisningen senere og viser jer bl.a. også hvad jeg vandt i konkurrencen “post dit billede af din favoritmøbel fra AW15 kollektionen”…fordi så heldig var jer lige pludselig 😛

 

  • Reply
    Lisbeth
    16. juni 2015 at 21:04

    Jeg tror allerede jeg har forelsket mig hovedkuls i det lille bord med sort marmorplade. Wauw! Det ville være perfekt til at bryde vores meget lyse indretning en smule. Meget dekorativt! (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

Leave a Reply