VORES TØRRELOFT

Ny Fairtrade Potteskjuler

7. oktober 2015

 photo 0CC842FE-5F25-437F-9DEF-221FF64276A0_zpsogmhe3ka.jpg

Forleden købte jeg denne fine blomsterskjuler kurv i Fairtrade forretningen på Vesterbrogade 31, her i København. Kurvene fangede mit øje fra den anden siden af vejen, da jeg var på vej til et møde. Da jeg er ovenud vild med det organiske retrolook, strøg jeg over vejen og stillede mig tålmodigt i kø og ventede på, at den rare ekspedient havde tid, til at pille et par stykker ned fra den øverste hylde (der skal ikke så meget til, før noget er “højt”, når man er 160 cm lav).

Kurvene laves i Kenya og kaldes for “Taita Baskets”.  Alle kurvene er håndlavede af lokale kvindegrupper og garnet der er udvundet fra Sisalplanten, er farvet med de planter der gror i lokalområdet. Kurvene fås i mange forskellige størrelser og mønstre og jeg skal stensikkert have en stor kurv, til mit Fig Fiddle tree (også kaldet for violinkasse træ) –  That is, når jeg får fingrene i en af dem! Jøsses de er jo udsolgt alle vegne :/

Kurvene koster fra 99- 289 kr. (Min kostede 119 kr.) og husk at pengene går til et godt formål og kurvene også kan bruges til andet 😉

Til jer der ikke er pjattede med at lave planteophæng selv ( a la dem i denne DIY) – så sælger de nogle virkelig flotte nogle i forretningen 😉

 

 • Reply
  Anja
  7. oktober 2015 at 16:01

  Jeg synes nu også din skænk under planten er ret fin; hvor er den fra??

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   7. oktober 2015 at 17:00

   haha tusind tak 🙂 Den er faktisk fundet på gaden her i Kbh…der var nogen der havde sat et ” Gratisk ” skilt på og det kunne jeg ikke modstå 🙂

 • Reply
  Joan
  7. oktober 2015 at 18:42

  eej hvor er den lækker, ved du om de har en online shop ?

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   7. oktober 2015 at 19:10

   JAH, så fin. Jeg har lige kigget og den forhandlerliste de har, viser desværre ingen online shop 🙁

   • Reply
    Joan
    7. oktober 2015 at 19:35

    øvøv.. men tak fordi du svarede… 🙂

Leave a Reply